Børnefestival

Dette arrangement er gratis, du får din gratis billet via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM10824/B%C3%B8rnemusikfestival2022!

BØRNEMUSIKFESTIVAL 2022

 

Den 14. og 15. september byder Slagelse Musikhus og Badeanstalten atter indenfor til Børnemusikfestival – i begge sale! En tradition, vi er meget glade for og har holdt ved lige i flere år.

Det er helt gratis, du skal bare sikre dig dine billetter via billetknappen herinde.

Dagene byder blandt andet på afrikanske rytmer, OND musik, eventyr og musikinstrumenter i form af helt almindelige hverdagsting.

 

Vi har inviteret 4 skønne og skøre bands:

D. 14. september:

(Badeanstalten) 9.30: Moussa Diallo Trio: Cirkeline og Coco rejser til Afrika
I 2018 udgav Moussa Diallo albummet med musikken til filmen om Cirkeline, Coco & Det Vilde Næsehorn. Med rødder i den vestafrikanske kultur og med hans fantastiske evne for storytelling, bliver både børn og voksne inviteret ind i et fortryllende univers af eventyr, kombineret med autentiske afrikanske rytmer.

 

(Musikhuset) 11.00: De Onde
Der er så mange gode børnebands, så her kommer det onde! De fire sortklædte superhelte spiller håndspillet ond børnemusik, der kan få selv de artigste englebørn til at hoppe med på den onde bølge.

De finurlige tekster underbygger det onde univers, og ved hjælp af humor og gode historier tager de publikum med ud på en rejse i fantasien.

D. 15. september:

(Badeanstalten) 9.30: Stine Michel og Eventyrorkestret
Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes EventyrOrkester. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke, skovens sidste heks. Sammen med orkestret bliver der blandt andet mulighed for at plukke æbler fra Æbleolga og danse i takt med ildfruen Fauna.

(Musikhuset) 11.00: Varieté Velociped
Vi følger de tre musikere på en rejse, hvor god musik opstår på de mest uventede måder: Hverdagens genstande bliver til musikinstrumenter, som bringer glæde, humor og poesi.

Svante Drake er en virtuos percussionist. I hans beatbox-solo blandes hardrock med en gøende ræv, før lyden forandres til dubstep og myggesværme.
Bengt Johansson er en storslået sanger og musiker. Til havs ser vi ham kæmpe mod elementerne i en rasende storm.
Multimusiker Erik Petersen kan lave dejlig musik ud af alle ting – for eksempel en cykel.

Glæd jer til en unik koncertoplevelse!

 

VARIETÉ VELOCIPED

Brahms på cykel“ hedder koncerten med den svenske trio Varieté Velociped – og her blomstrer kreativiteten! Vi følger de tre musikere på en rejse, hvor god musik opstår på de mest uventede måder: Hverdagens genstande bliver til musikinstrumenter, som bringer glæde, humor og poesi. Svante Drake er en virtuos percussionist. I hans beatbox-solo blandes hardrock med en gøende ræv, før lyden forandres til dubstep og myggesværme. Bengt Johansson er en storslået sanger og musiker. I en vild variant af den prægtige svenske sømandssang Till havs ser vi ham kæmpe mod elementerne i en rasende storm. Multimusiker Erik Petersen kan lave dejlig musik ud af alle ting.

Glæd jer til en unik koncertoplevelse!

Stine Michel med EventyrOrkestret

Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes EventyrOrkester. En koncert der tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA nominerede Mosekonen brygger og dens efterfølgere Ønskeegen og Himmelhøj. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks. Sammen med orkestret bliver der mulighed for at:

  • plukke æbler fra Æbleolga,
  • klappe nye rytmer med dværgene
  • synge med misteltenen Sylvia
  • skælde ud sammen med Kællingetjørnen
  • danse i takt med ildfruen Fauna

Stine Michel har vundet flere priser for sin børnemusik. I 2016 vandt hun den prestigefyldte Carl Pris for Årets bedste børnemusik. Hun har spillet landet rundt de sidste 15 år, og erfaringen med at spille koncerter for børn fornægter sig ikke, når hun med legende lethed tager publikum på en uforglemmelig rejse. Med rytmer der går direkte i blodet og musikalske liner lige til at smage på, er der langt op til en koncertoplevelse udover det sædvanlige.

Anmeldelser af Stine Michel med EventyrOrkestret

En kold januardag kom Stine med sit Eventyrorkester. Børn og voksne sad parat med vintermørket i kroppen – og så bredte magien, varmen og glæden sig.

Jeg ved egt ikke hvad jeg havde forventet, men Stine og hendes fantastiske musikere tog altså fusen på mig. Sjældent har jeg oplevet noget så professionelt og hjertevarmt, -helt i børne-øjenhøjde. Historierne, rytmerne, samspillet mellem musikerne og kontakten til alle os på gulvet. Wauvv……

Stine og Eventyrorkester! Bliv ved og ved. Vi har så meget brug for jer og det I giver os.

Pia Smidt (Børnekulturkoordinator i Faaborgmidtfyn Bibliotekerne)

Tags:

Praktiske oplysninger

15. september 2022 kl. 9.30
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5