Børnemusikfestival

Dette arrangement er gratis, du får din gratis billet via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM10824/B%C3%B8rnemusikfestival2022!

BØRNEMUSIKFESTIVAL 2022

 

Den 14. og 15. september byder Slagelse Musikhus og Badeanstalten atter indenfor til Børnemusikfestival – i begge sale! En tradition, vi er meget glade for og har holdt ved lige i flere år.

Det er helt gratis, du skal bare sikre dig dine billetter via billetknappen herinde.

Dagene byder blandt andet på afrikanske rytmer, OND musik, eventyr og musikinstrumenter i form af helt almindelige hverdagsting.

 

Vi har inviteret 4 skønne og skøre bands:

D. 14. september:

(Badeanstalten) 9.30: Moussa Diallo Trio: Cirkeline og Coco rejser til Afrika

UDSOLGT!!

 

(Musikhuset) 11.00: De Onde

De Onde lyder måske lidt ondt, men vi tør godt love, at du ikke bliver bange. Meeen der er jo så mange gode børnebands, så her kommer det onde! De fire sortklædte superhelte spiller håndspillet ond børnemusik. De Onde leverer et energisk show og giver den danske børnemusik-scene et friskt pust. Der findes ufattelig meget pussenusset børnemusik, derfor har De Onde et ønske om at give plads til alle de frække piger og drenge og åbne op for de følelser vi alle indeholder. Følelser der tit bliver lagt låg på. Musikken kan bedst karakteriseres som udadvendt og energisk og bevæger sig frit i genrer i alle verdenshjørner.

De finurlige tekster underbygger det onde univers, og ved hjælp af humor og gode historier tager de publikum med ud på en rejse i fantasien.

D. 15. september:

(Badeanstalten) 9.30: Stine Michel og Eventyrorkestret

UDSOLGT!!!

(Musikhuset) 11.00: Varieté Velociped

Hverdagens genstande bliver til musikinstrumenter, som bringer glæde, humor og poesi. Svante Drake beatbox-soloer derudaf med forskellige lyde – blandt andet en gøende ræv og myggesværme. Bengt Johansson er en storslået sanger og musiker, der i en vild variant sømandssangen Till havs kæmper bravt mod elementerne i en rasende storm af hårtørrere. Multimusiker Erik Petersen kan lave dejlig musik ud af alle ting – og det kan børn også.

Glæd jer til en unik koncertoplevelse HELT gratis, hvor hjemturen bliver med en hel bunke inspiration og grin i rygsækken.

 

 

Tags:

Praktiske oplysninger

15. september 2022 kl. 9.30
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5