Blæst

De hedder Blæst, og de skriver energiske ørehængende melodier, og med en lyrik de selv beskriver som ‘naiv hverdagspoesi’ behandler de nøgternt og præcist små ting fra en ung hverdag, og den tvivl og indre splittelse der følger med. Det purunge band, der består af producerteamet Lauge Kjærulf og Valentin Buchwald, guitarist Anders Bondo og vokalist Fernanda Rosa, sender deres debutsingle “Du Gør Det Bedre” på gaden den 11. Oktober 2019. En sang der ifølge bandet selv ‘handler om at stå i en situation, hvor man har været vildt hooked på en person igennem lang tid, derhar ladet én sidde på krogen og stege lidt for længe. Om, at man så endelig kommer videre og finder en person der “gør det bedre”. En følelse af at der faktisk var andre fisk i havet.’

Fernanda Rosas karismatiske vokal, og stærke melodier sender tankerne tilbage på 80’ernes kvindelige danske popikoner. Musikken er pakket ind i Valentin Buchwald og Lauge Kjærulfs stramme og charmerende pop produktioner, der giver bandet det moderne touch, der gør at Blæst vil blive et popnavn, der ikke kan ignoreres. Alt dette og meget mere gør Blæst til den helt rette blanding af energi, kitch og ungdoms-nerve. Musikhusets unge-boookergruppe var heller ikke i tvivl – Blæst skulle på programmet i foråret 2021.

GAFFA-anmeldelse af EP’en “Vindstille” fra maj 2020: “Elektropopperne Blæst har medvind på cykelstien” sammen med fire stjerner.

 

OBS! Billetter fra den aflyste koncert d. 12 maj er naturligvis gældende til denne koncert.

Praktiske oplysninger

17. november 2021 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Unumm. siddepladser / Stjernekoncert