Bersærk support Forstenet

Bersærk har igennem de seneste seks år, i bedste hedningestil brændt de danske spillesteder ned til grunden, og har med deres intense og energiske liveoptrædender, og medrivende, dansksprogede tekster, indtaget landet.
Bersærk spiller tung, solid rock, og formår at komme ud over landets grænser, hvor deres budskab forstås og tages ind af fans så langt væk som Canada og Australien. Dette ligger godt i tråd med disse ord, fra en af de mange begejstrede anmeldelser af Bersærks koncert på Copenhell 2018: ”I don’t want to say that Bersærk are too big for Denmark, but Bersærk are too big for Denmark” (https://hkpub.net/2018/06/24/copenhell-day-2/).
I 2018 udgav bersærk deres andet fuldlængde album ”Jernbyrd”, efterfølgende til det roste album ”Mulm” (2015). ”Jernbyrd” blev rigtig godt modtaget af både anmeldere og fans, og spilles i dag på radiostationer over hele verden. Albummet kom på gaden i marts 2018, og er et komplet billede af, hvor bandet lige nu befinder sig mentalt og musikalsk. Tekstuniverset bevæger sig mellem nutid og saga, og forholder sig til samtiden fra et hedensk udgangspunkt.
”Denmarks bedste live band” er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk, og publikum er kendt for at komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, og hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige. De har i de sidste år headlinet på de store spillesteder i Danmark og Roskildefestivalen besøgte de i 2016. På Copenhell Metal Cruise 2017, gav de, hvad der er blevet omtalt som den bedste koncert på jomfrurejsen.
Derudover har Bersærk spillet support for store ind- og udenlandske navne (Red Fang, EYEHATEGOD, Monster Magnet og Baroness) og var i 2017 på turné i både Norge og Tyskland. I juni 2018 spillede de for anden gang på Copenhell-festivalen, hvor de samlede et historiske stort publikum på Pandæmonium- scenen.

Hvad siger andre om Bersærk? 
8/10 sculls til Bersærks andet album “Jernbyrd” og ordene “Hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab med dem og er nysgerrig på, hvordan godt dansksproget metal skal udføres, så må Jernbyrd stå som et prima eksempel på dette.” fra www.heavymetal.dk. 
5/6 stjerne til “Jernbyrd” fra GFROCK.
Bersærk beviste, hvordan de formår at bruge uundgåelige problematikker til deres force, hvilket derfor betød, at deres optræden i skrivende stund står blandt dettes års mest intense koncerter på Rising-scenen”. fra GAFFA-anmeldelse efter Bersærks koncert på Rising-scenen på Roskilde Festival i 2016.
Copenhell skriver i 2018: “Bersærk brølede, buldrede og skabte fællessang meget som ved bandets første show på festivalen og leverede den forventede sejr.”

Om supportbandet – lokale – FORSTENET
Forstenet er alting og ingenting. Deres koncept er ikke at have noget koncept. Forvent ingenting, få alting. Forvent alting, få ingenting. Eksperimenterende, varierende og mest af alt: provokerende… Hvem er DE??
Forstenet er fire unge knægte og deres gamle, norske far, som har besluttet sig for at danne et rockband. Et rockband med frie tøjler til kreativiteten, til det eksperimenterende. Med andre ord: Et rockband, der spiller hvad, der passer dem!
Bandets kommende debutplade, leder tankerne hen på artister som Frank Zappa, The Mars Volta, Opeth, Pink Floyd, Voivod og Steppeulvene. Der kan dertil forventes et sceneshow pakket med onde, atmosfæriske riffs, tunge grooves og en unik, eklektisk vokal, der alt tilsammen inviterer til en enestående musikalsk rejse med et overflødighedens hav af overraskelser undervejs.
Bandet udgav i september 2018 deres debut single ‘’For Sent’’. Nummeret kan høres på følgende link: https://www.youtube.com/watch?v=TEKjzSwP62c 
Forstenets debutplade “Ephemeros: Virvar” udgives d. 29. november 2019 og d. 30. november kan de opleves med deres releasekoncert på Badeanstalten.

Praktiske oplysninger

8. februar 2020 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser