Bellami feat. Lune Carlsen

Kim Larsens band Bellami gendannet.

Bellami-drengene Mikkel “Ørva” og Hans Fagt gendanner Kim Larsens Bellami. I foråret 2022 fik Bellami-medlemmerne Mikkel Ørva og Hans Fagt idéen til gendannelsen af Bellami, og alting gik pludselig stærkt. Nu er de klar med et opdateret Bellami tilsat Jan ’Lune’ Carlsen – den bedste forsanger, man kan tænke sig til opgaven. De vil fortolke Kim Larsens fænomenale univers i et fabelagtigt show – troværdigt og originalt, som kun et ægte Bellami kan.

Forklædt som voksen

Med afsæt i et af Bellamis bedste albums ’Forklædt som voksen’, spiller bandet som premiere-tema hele pladen, plus alle de øvrige uundgåelige Kim Larsen-evergreens. Netop ’Forklædt som voksen’ er det næstbedst sælgende album i Danmark med 540.000 eksemplarer – kun overgået af Kim Larsens soloalbum ’Midt om natten’. Det gendannede Bellami vil tage publikum med tilbage til 80’erne og for en stund lade demvære forklædte som voksne.

Bellami

Bellami køres videre med Hans Fagt, på trommer og kor. Hans kom med på “Forklædt som voksen”-turnéen i 1986. Han slog takten an i mange år frem og er kendt for sin kompromisløse og perfektionistiske stil. Multiinstrumentalisten Mikkel “Ørva” Håkonsson spiller keyboard og synger kor. Han kom med i Bellami 1990 som 22-årig og blev hængende i 5 år. Ålborggenseren John Olsen er bandets guitarist. En slidstærk blæksprutte der har spillet med alle fra Ib Grønbech til Birthe Kjær. John er et rendyrket musikalsk powerhouse. Jon Pold spiller bas. Jon er søn af Henning Pold, der i 17 år spillede bas og skrev musik med Kim Larsen. Jon kan alt på en bas – deriblandt ligne og lyde som sin far. Valget af Jan “Lune” Carlsen som forsanger var oplagt, for ingen andre har klangen og detaljen som ham. Det har han bevist mange gange gennem årene, som den absolut mest eftertragtede Kim Larsen-sanger.

Vi glæder os til at dele denne vidunderlige koncertoplevelse med jer alle.

Tags:

Praktiske oplysninger

28. oktober 2022 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.