Atlantia Sommerlyd 2022

2 scener, 2 dage, 20 navne. Danmarks nye urbane musikfestival i hjertet af Slagelse.

Musikbegivenheden Atlantia Sommerlyd så dagens lys i august 2020 på en baggårdsplads ved den nedlagte postterminal på Slagelse Station. Tanken bag idéen kom fra en lokal ildsjæl, som blot ønskede at skabe glæde i en svær og mørk tid. Konceptet var egentlig meget simpelt: En scene, et par artister og forventningsfulde siddende gæster på en baggårdsplads, helt jordnært og urbant. Og det var netop dét, der skete – med stor succes. I 2021 slog Sommerlyd til igen med navnene Clara, Drew Sycamore, Jung og Lord Siva på plakaten. Festivalen blev videreudviklet i den ånd, den blev skabt, som en græsrodsfestival i urbane rammer med et agilt mindset.

NU er året 2022 og Sommerlyd er atter på banen, denne gang i udvidet format! Festivalen huser op til flere scener (blandt andet i vores store sal), chill-oaser, madboder, barer og hele 20 kunstnere. Du kan se programmet herunder.

 

Fredag:

Aksglæde

Jonah Blacksmith

Faustix
Statisk

Mekdes

Tobias Rahim

Lydmor

Kellermensch

To mikrofoner og en stak vinyler

+ 2 TBA

 

Lørdag:

Rasmus Walter

Gangway

Gnags

Benjamin Hav & Familien

Spleen United

Dopha

Zar Paulo

Joyce

Fäbräk

Ericka Jane

Sommerlyd præsenteres i samarbejde med Atlantia Ejendomme, Skel Landinspektører, Slagelse Kommune, Royal Unibrew – og os, Slagelse Musikhus og Badeanstalten.

 

Tags:

Praktiske oplysninger

9. september 2022 kl. 15.00
Én time før koncerten
Træskogården

Særlig info

Arrangeret af: Atlantia Sommerlyd.