ARTIGEARDIT support URO

Fremadstormende Artigeardit udgiver anmelderrost album og er nu klar med del 2 af sin Danmarksturné –

2019 var et uforglemmeligt år for Artigeardit. Nu er rapperen klar til at tage tingene til næste niveau med sit nye album ’IDIOT’, der får flotte roser af toneangivende medier. Rapperen annoncerer samtidig del 2 af sin Danmarksturné og i Slagelse er vi ellevilde – så vilde, at Badeanstalten er UDSOLGT og derfor er koncerten flyttet til Musikhuset! 

’Vi har alle en idiot i os – dette er fortællingen om min’. Artigeardit er nu klar med udgivelsen af sit andet studiealbum ’IDIOT’. På baggrund af dette, kan fans i hele landet nu glæde sig til at opleve rapperen live, når han i dag annoncerer anden del af sin Danmarksturné, hvor han i efteråret 2020 besøger Grenå, Vejle, Silkeborg, Struer, Assens, Rødovre, Helsingør, Holbæk, Randers, Kolding, Fredericia og Aabenraa. Disse byer føjes til listen af forårskoncerter, hvor han bl.a. er gået med ekstrakoncert i Store VEGA d. 8. april efter at have solgt den først ud.

På det nye album finder vi bl.a. singlerne ’Lov Mig 1 Ting, ’Gothersgade’ og titelnummeret ’IDIOT’ featuring Karl William.

Anmelderne roser det nye album og skriver følgende:

’Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd og en ny Artigeardit på hver udgivelse.’ 5 stjerner, Soundvenue.

’Alt i alt er ’IDIOT’ dog et forbavsende sammenhængende og kvalitetsbevidst udspil fra en rod, som er godt på vej op af undergrunden. Der er håb endnu.’ 4 stjerner, Ekstra Bladet.

’Ardit Aliti er det virkelig navn bag personen, og han har et af Danmarks skarpeste flows. Det vil sige, at det lyder godt, når han rapper og praler, selvransager og trykker speederen i bund på arrogante one-linere og hurtige trommemaskiner.’ 4 hjerter, Politiken.

Dette er en klar manifestation af, at Artigeardit er en af de største navne på den danske urban-scene lige nu. Soundvenue spår også for 2020, at ’Artigeardit tager skridtet helt op i dansk hiphops A-liga’.

Artigeardit ser frem til at spille sine nye sange live: ’Jeg glæder mig helt vildt til at spille mit nye album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde.”

Om SPOT-koncerten 2019 skriver GAFFA: Han gik modigt ind i sit eget repertoire, fandt de helstøbte nuancer, sin kernekvalitet af at være en vidunderlig rapper, og hele salen var underholdt og skrålende fra start til slut. Hvis det her er at være en artig dreng i hiphoppens tegn og være nede med det, så er jeg fan med stort F. Jeg er dybt imponeret over Artigeardits stadigt groende karakter.” Gaffa 6 stjerner.

// SUPPORT URO //

URO er en ung, selvgjort sangskriver, rapper og producer fra de Københavnske forstæder. URO er bragt til live af den 24-årige Jeppe Kronback, der har fundet sit udtryk i mødet mellem hiphop og r&b. Den unge kunstner benytter tilnærmelsesvist hvert et lille, ​ledigt øjeblik i sit studie til at skabe ny musik, der ​sætter ordlege, ørehængende melodier og flow i højsædet​. Men det er især de reflekterende og raffinerede tekster, der gør URO til noget helt særligt. ​Kulissen er sat af en ung mand, der opsøger både vejen og vildvejen i storbyen, og de troværdige fortællinger spænder vidt fra det bitter(søde) møde med forelskelsen og voksenlivet til tungere emner som hvilket aftryk, man ønsker at sætte på verden.
URO varmer op for Artigeardit på hele hans forårstour.
Lyt til første single “Slåbrok” hér: ​https://sm01.box.com/s/ojatn2fqm0nqs90yn7u3by09t2hum6m3

Koncerten er flyttet pga. coronavirus: 

Det er lykkes os at finde en ny dato for koncerten med Artigeardit, som vi nu har måtte flytte rundt to gang. Glæd jer til torsdag d. 12. november 2020 i Slagelse Musikhus. Allerede købte billetter kan benyttes til den nye koncertdato eller blive refunderet (excl. gebyr), der hvor billetten er købt. Der sendes mail ud til billetkøbere med retningslinjer hurtigst muligt. Billetter til den nye dato finder du lige her. 

Praktiske oplysninger

29. maj 2020 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser // Koncerten er pga. stor efterspørgsel flyttet fra Badeanstalten til Musikhuset