AC/DC UK

AC/DC UK – den perfekte rockfest midt i Slagelse

 

Efter en mildest talt bragende fest sidste år er planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband klar til at indtage Slagelse igen!

Slagelse er vild med rock! Det er i hvert fald Musikhusets opfattelse efter sidste års strygende salg til koncert med AC/DC UK. Koncerten var først sat til at foregå på Badeanstalten, men de store kanoner blev bragt frem, og Musikhusets store sal agerede legeplads for de energiske gutter. Og det gør den igen i år.

Det er vist meget passende, da de tidligere har delt scene med legender såsom Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns ‘n’ Roses og danske Volbeat!

Det er altså en god idé at skynde sig at sikre billetterne til den ultimative AC/DC-oplevelse. AC/DC UK er legendariske garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands.

Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens-show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik.

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må bandet siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten. Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter.

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De har som nævnt tidligere optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden. De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy OsbourneMarilyn MansonJudas PriestGuns n Roses og Volbeat. Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for.

Gå ikke glip af en suveræn aften, når de rammer Slagelse Musikhus d. 10. november!

Tags:

Praktiske oplysninger

10. november 2023 kl. 21.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3

Særlig info

Ståpladser.