Absolute Bowie (UK)

Absolute Bowie er det største og mest succesfulde David Bowie tribute-band i Storbritannien, og de betragtes af mange som det allermest autentiske i hele Europa! Absolute Bowie har nemlig gennem 17 år udmærket sig ved et fænomenalt show, der kommer skræmmende tæt på en af musikhistoriens mest ikoniske og legendariske skikkelser; selveste David Bowie!

Med den utrolige og karismatiske frontmand, John O’Neill som David Bowie og et velspillende professionelt band, har Absolute Bowie opnået fantastiske ting med deres spektakulære og autentiske, 2 timer-lange David Bowie-show! De har vundet den meget eftertragtede pris som UK’s allerbedste kopi-band, “Best Tribute-Band in the UK“, hvilket i sig selv må siges at være en imponerende præstation, og de har også vundet prisen, “Best Bowie-Tribute” ved National Tribute Music Awards!

Absolute Bowie får fantastiske anmeldelser i pressen i UK! The Times har døbt dem “Britain’s Top Bowie Tribute”NME kalder dem “A lovingly crafted Bowie show” og The Mail on Sunday siger om Absolute Bowie, at de er “Unmissable“! Og ingen Bowie-fan bør gå glip af Absolute Bowie – det ekstravagante show tager publikum gennem alle David Bowies skiftende perioder, stilarter og mest elskede alter-egoer, der har tryllebundet fans gennem årtier! Med utallige kostumeskift og sprudlende energi, bliver publikum ført på en musikalsk og farvestrålende rejse gennem Bowies største hits og udødelige sange fra albums som David Bowie, Ziggy Stardust & The Spiders from Mars, Aladdin Sane, Heroes, Hunky Dory, Let’s Dance og Young Americans og videre til hitsene på de senere udgivelser!

Absolute Bowie har optrådt i utallige lande i Europa og afviklede i 2023 en omfattende og 100% udsolgt turné i Australien. I 2024 kan de for første gang opleves på dansk jord!

* Fantastisk flot show med masser af detaljer og farvestrålende kostumer.

* Ultra-autentisk tribute-show lavet af fans for fans!
* Medbringer full backline og alle instrumenter fra Storbritannien.
* Flotte anmeldelser fra den britiske musikpresse!
* Vundet National Tribute Music Awards: “Best Bowie Tribute”.
* Vundet National Tribute Music Awards: “Best Tribute Band in The UK”

Tags:

Praktiske oplysninger

14. september 2024 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser.