Børnefestival

Dette arrangement er gratis, du får din gratis billet via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM10824/B%C3%B8rnemusikfestival2022!

BØRNEMUSIKFESTIVAL 2022

 

Den 14. og 15. september byder Slagelse Musikhus og Badeanstalten atter indenfor til Børnemusikfestival – i begge sale! En tradition, vi er meget glade for og har holdt ved lige i flere år.

Det er helt gratis, du skal bare sikre dig dine billetter via billetknappen herinde.

Dagene byder blandt andet på afrikanske rytmer, OND musik, eventyr og musikinstrumenter i form af helt almindelige hverdagsting.

 

Vi har inviteret 4 skønne og skøre bands:

D. 14. september:

(Badeanstalten) 9.30: Moussa Diallo Trio: Cirkeline og Coco rejser til Afrika
I 2018 udgav Moussa Diallo albummet med musikken til filmen om Cirkeline, Coco & Det Vilde Næsehorn. Med rødder i den vestafrikanske kultur og med hans fantastiske evne for storytelling, bliver både børn og voksne inviteret ind i et fortryllende univers af eventyr, kombineret med autentiske afrikanske rytmer.

 

(Musikhuset) 11.00: De Onde
Der er så mange gode børnebands, så her kommer det onde! De fire sortklædte superhelte spiller håndspillet ond børnemusik, der kan få selv de artigste englebørn til at hoppe med på den onde bølge.

De finurlige tekster underbygger det onde univers, og ved hjælp af humor og gode historier tager de publikum med ud på en rejse i fantasien.

D. 15. september:

(Badeanstalten) 9.30: Stine Michel og Eventyrorkestret
Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes EventyrOrkester. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke, skovens sidste heks. Sammen med orkestret bliver der blandt andet mulighed for at plukke æbler fra Æbleolga og danse i takt med ildfruen Fauna.

(Musikhuset) 11.00: Varieté Velociped
Vi følger de tre musikere på en rejse, hvor god musik opstår på de mest uventede måder: Hverdagens genstande bliver til musikinstrumenter, som bringer glæde, humor og poesi.

Svante Drake er en virtuos percussionist. I hans beatbox-solo blandes hardrock med en gøende ræv, før lyden forandres til dubstep og myggesværme.
Bengt Johansson er en storslået sanger og musiker. Til havs ser vi ham kæmpe mod elementerne i en rasende storm.
Multimusiker Erik Petersen kan lave dejlig musik ud af alle ting – for eksempel en cykel.

Glæd jer til en unik koncertoplevelse!

Moussa Diallo Trio

‘Cirkeline & Coco Rejser til Afrika’
Moussa Diallo: Bas/Vokal
Preben Carlsen: Guitar/vokal
Salieu Dibba: Percussion/Vokal

I 2018 udgav Moussa Diallo albummet med musikken til filmen om Cirkeline, Coco & Det Vilde Næsehorn. Siden har han med sin trio turneret i både Danmark, Sverige og Norge med sangene om Cirkeline og hendes venners tur til Afrika.
Med rødder i den vestafrikanske kultur, har Moussa komponeret en plade med sange om de forskellige figurer som optræder i filmen og med hans fantastiske evne for storytelling, bliver både børn og voksne inviteret ind i et fortryllende univers af eventyr, kombineret med
autentiske afrikanske rytmer.
“Hvor bliver man bare glad så snart Moussa går igang med at spille. Et utroligt positivt menneske med en blændende musikalitet, som han formidler på den skønneste inkluderende facon så alle føler sig velkomne..” – Citat fra koncertarrangør
Sangene på pladen er oplagte at synge med på og sange som for eksempel ‘Når Arnold Bliver Sur’ og ‘Choko Coco’ er gået hen og blevet store hits rundt omkring i de danske
skoler.

Glæd jer til at opleve Moussa Diallo Trio, det bliver en ren fest!

DE ONDE – ond børnemusik

Der er så mange gode børnebands, så her kommer det onde! De fire sortklædte superhelte spiller håndspillet ond børnemusik, der kan få selv de artigste engelbørn til at hoppe med på den onde bølge. De Onde leverer et energisk show og giver den danske børnemusik-scene et friskt pust. Der findes ufattelig meget pussenusset børnemusik, derfor har De Onde et ønske om at give plads til alle de frække piger og drenge og åbne op for de følelser vi alle indeholder. Følelser der tit bliver lagt låg på. Musikken kan bedst karakteriseres som udadvendt og energisk og bevæger sig frit i genrer som jazz, rock’n’roll, brazil m.m De finurlige tekster underbygger det onde univers, og ved hjælp af humor og gode historier tager de publikum med ud på en rejse i fantasien.

Tags:

Praktiske oplysninger

14. september 2022 kl. 9.30
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5