25-års Jubilæumskoncert: POPlic Service Giant All Stars + fire kendte solister

Musikhuset fejrer 25 +2 års jubilæum med en kæmpe festkoncert til folket med POPlic Service Giant All Stars og fire formidable solister

Hvordan markeres et 25 +2 års jubilæum for byens spillested bedst? Det gør det selvfølgelig med en uge for fuld musik, og planerne var store! Men så ramte COVID-19 hele verden, og sådan blev en jubilæumsfejring i stedet til aflyste og flyttede koncerter på stribe i foråret 2020 – og det gjaldt selvfølgelig også den store jubilæumskoncert. Men vi lader os altså ikke stoppe så let. For selvfølgelig skal vi fejre, at vores spillested har rundet de 25 år, og derfor er jubilæumskoncerten med festorkestret POPlic Service og de nøje udvalgte stjerner flyttet til 2022 – for 25 + 2 år, det skal da også fejres!

Fredag d. 6. maj 2022 skal slaget stå, når det lokale, eftertragtede og hammerfede festorkester ’POPlic Service’, i et udvidet format, agerer grundstammen for hele fire formidable stjerner, Bo Evers, Chief 1, Bobo Moreno og Iris Gold.

POPlic Service: 

Det er ikke nyt for POPlic Service at invitere kendte stjerner med indenfor i deres musikalske legestue, der til hverdag har base i Skælskør og i branchen italesættes som et party- og backingband, hvor især ’umage’ er et mantra. Bandet spiller POP-musik til dansegulvet og med hits fra de sidste syv årtier på rygraden, udvælges hver setliste nøje ud fra en forståelse af både arrangementstype og publikum. Og POPlic Service kender sine publikummer rigtig godt med mere end 1.000 spillede koncerter i bagagen. Numrene vi skal opleve i Musikhuset til jubilæumskoncerten er udvalgt med omhu af solisterne, der er blevet bedt om at grave i deres repertoirer for at finde de største hits og de bedste partynumre.

POPlic Service optræder som regel i enten 4- eller 7-mands-konstellationer, men til Slagelse Musikhusets 25-års Jubilæumskoncert d. 6. maj 2022 kan POPlic opleves i en helt ny udgave, som vi kalder: POPlic Service Giant All Stars.

Koncerter er blandt andet gjort muligt med sponsorater fra Slagelse Musikhus’ Venner’ og også derfor kan billetterne købes til en rigtig god pris.

Chief 1:

”Hitmager og livsklog sangskriver”

Chief 1 er den musikalske tusindkunstner med det borgerlige navn Lars Pedersen, som kan skrive både sanger, musikproducer, sangskriver, manager og DJ på CV’et. Han startede sin karriere i den første danske hip hop-gruppe ’Rockers By Choice’ og har igennem årene arbejdet som producer og sangskriver for navne som L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Love Shop, Sanne, Kim Larsen, Ace of Base, Ricky Martin, Niklas, Bo Evers osv.

Efter en depression og livskrise begyndte Chief 1 sin solokarriere, som bragte ham i TV2s ”Toppen af poppen” i 2019… Da nedturen ramte, slog den hårdt, for alt for længe havde Chief 1 glemt sig selv midt i sin egen succes, en succes som han ikke engang selv kunne mærke. Det blev en hård, men også lærerig vej tilbage til et endnu bedre liv. Chief 1’s kæmpe talent for at spotte andres talent og hjælpe dem frem kan ingen tage fra ham, men det betyder ikke, at han nu ikke også husker at udleve sine egne drømme, og give publikum den bedste oplevelse.

Efter igen at være ”tilbage” har karrieren bl.a. bragt Chief 1 til Las Vegas, som bød på den røde løber til Latin Grammy Awards, og mange danskere har fulgt ham i TV2’s populære tv-program ”Toppen af poppen”, hvor han nu for alvor har slået sit navn fast som soloartist.

Og han har i den grad noget på hjertet med den kendetegnende ørehængende lyd og med skarpe, livskloge og ærlige tekster. Repertoiret spænder vidt og publikum vil møde pop, nordisk elegance, blues, dybfølt soul og dansabelt urban.

I Chief’ens single- og lo-fi musikvideoudspil, ‘Livet Er Et Mesterværk’, hylder Chief 1 energisk og livsglad livet, hvor bl.a. Rasmus Seebach, Chili Klaus, Nik & Jay og Paprika Steen medvirker!

 

Bo Evers:

Bo Evers, den charmerende poet og publikumsdaring, har igen været i studiet med sin karakteristiske kvækkende stemme og er nu aktuel med singlen ’Tørre Tal’, der udkom 18. februar 2022.

Bo Evers er en orddriblende trubadur, og hans underfundige rim og skæve menneskeobservationer er forfriskende og en oplevelse i sig selv. De følsomme og humoristiske tekster og den sprudlende, legesyge musik blomstrer op i en højere enhed til koncerterne, og sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når det musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Siden Bo Evers debuterede med sin platin-sælgende landeplage ’Fred’, er det kun gået en vej: Ned af bakke! Slut med smarte damer, airplay, hurtige biler og major labels. Og en Corona oveni har betydet, at han gennem en længere periode har været nødt til at erhverve sig ved at sælge sin røv for ussel mammon. Det er imidlertid, på forunderlig vis, lykkedes en producer (ham selv) at få dokumenteret dette økonomiske kollaps, når han begræder sin menneskelige deroute i sangen – den nye single ’Tørre Tal’. Det er ikke særlig kønt at høre på, men som vi kender det fra færdselsuheld og Luksusfælden, er der alligevel noget sært dragende over katastrofen!

De nye indspilninger er lavet med Bo Evers’ nye band, der bl.a. tæller guitaristen Rune Funch og bassisten Emil Brun.

Du kender endvidere Bo Evers fra en af Chief 1’s andre radiohit-produktioner til Bo, nemlig ‘Barry White’. Og fra hans lange samarbejde med Gypsy Vendetta, der mundede ud i albummet ‘Bo Evers møder Gypsy Vendetta og Pyskow’ i 2021.

Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene dog alle fra samme sted: Når Bo Evers sidder alene med sin guitar.

 

Bobo Moreno:

Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.

Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken!

Han kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet, efter en TV transmitteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.

 

Iris Gold:

Karismatiske Iris Gold har siden sin singledebut ”Goldmine” i 2015 kontinuerligt imponeret musikfans og anmeldere med hendes legesyge blanding af genrer som soul, pop og rap – et farverigt flower power-lydunivers hun kalder ’Hippie Hop’. Iris Gold er et friskt pust i dansk musik og hendes mission er at sprede ”the good vibes” til hele verden via musikken. Flere prominente medier og figurer i musikindustrien fik hurtigt øjnene op for hende, og Elle Magazine har blandt andet skrevet følgende om hendes magiske musikalske kræfter: “Iris Gold has got it all – The looks & the charm to take over the world. Hendes seneste single ”Girl Pick Up Your Drum (GPUYD)” er blevet til i samarbejde med den prisvindende sanger, sangskriver, musiker og Eurythmics-medstifter Dave Stewart, og hun har prydet forsiden af det danske magasin GAFFA i september 2021.

På scenen har Iris Gold en imponerende høj og afsmittende energi, og er en entertainer der kan få ethvert publikum op af stolen. Hun har givet talrige koncerter i adskillige lande, og i 2018 spillede hun intet mindre end 100 koncerter i både ind- og udland. Hun har desuden optrådt på Roskilde Festival, Spot Festival og til Gaffa-prisen, og har været at finde på plakaten til flere udenlandske festivaler i Storbritannien, Holland, Østrig og Estland, og har åbnet for artister som Taylor Swift, Doja Cat, Robbie Williams og Miguel.

Snart er Iris Gold klar til at overtage kloden med endnu mere ny musik og give gyldne koncertøjeblikke til publikummer i hele verden – blandt andet d. 6. maj i Slagelse.

 

 

Billetter fra 2020 og 2021 gælder selvfølgelig til 2022-koncerten!

Tags:

Praktiske oplysninger

6. maj 2022 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Ståpladser Siddepladser tilgængelige på balkon.