25-års Jubilæumskoncert: POPlic Service Giant All Stars

Musikhuset fejrer 25-års jubilæum med en kæmpe festkoncert til folket med POPlic Service Giant All Stars

Hvordan markeres et 25-års jubilæum for byens spillested bedst? Det gør det selvfølgelig med en uge for fuld musik, der toppes torsdag d. 7. maj, når det lokale, eftertragtede og hammer fede festorkester ’POPlic Service’, i et udvidet format, agerer grundstammen for hele fem ’toppen af poppen’-stjerner, Sys Bjerre, Szhirley, Lars Lilholt, Djämes Braun og Chief 1., og sammen serverer fest til folket!

Om POPlic Service: 

Det er ikke nyt for POPlic Service at invitere kendte stjerner med indenfor i deres musikalske legestue, der til hverdag har base i Skælskør og i branchen italesættes som et partyband og backingband, hvor især ’umage’ er et mantra. Bandet spillet POP-musik til dansegulvet og med hits fra de sidste syv årtier på rygraden, udvælges hver setliste nøje ud fra en forståelse af både arrangementstype og publikum. Og POPlic Service kender sine publikummer rigtig godt med mere end 1000 spillede koncerter i bagagen. Numrene vi skal opleve i Musikhuset til jubilæumskoncerten er udvalgt med omhu af de seks solister, der er blevet bedt om at grave i deres repertoirer for at finde de største hits og de bedste partynumre. Numre, som vi kender både fra egne koncerter samt fra deres fortolkninger i det populære TV-program ’Toppen af poppen’.

POPlic Service optræder som regel i enten 4- eller 7-mands-konstellationer men til Slagelse Musikhusets 25-års Jubilæumskoncert d. 7. maj 2020 kan POPlic opleves i en helt ny udgave, som vi kalder: POPlic Service Giant All Stars. Med hele 9 mand på scenen – herunder også en blæsergruppe – plus de fem gæstestjerner, som alle har det til fælles, at de er en del af ’toppen af poppen’ i dansk musik, er der er ikke sparet på noget, nogen steder! 

Koncerter er gjort muligt blandt andet med sponsorater fra Slagelse Musikhus’ Venner’ og også derfor kan billetterne købet til en rigtig god pris.

Flyttes pga. coronavirus 

Det er med stor ærgrelse, at vi må flytte vores Jubilæumskoncert med POPlic Service Giant All Stars d. 7. maj 2020 – en koncert der skulle fejre Musikhusets 25 års jubilæum med en festkoncert til folket. Vi arbejder lige nu på højtryk for at finde en ny dato for koncerten, og vi vender tilbage, så snart vi ved mere.

Praktiske oplysninger

7. maj 2020 kl. 20.00
Én time før koncerten
Sdr. Stationsvej 3-5

Særlig info

Numm. siddepladser balkon / Ståpladser i salen