Coronavirus & Slagelse Musikhus

I Slagelse Musikhus er vi i gang med at forberede os på at åbne igen, så vi kan sikre alle gæster og artister en god og sikker oplevelse. Vi følger nøje de forskellige udmeldinger fra myndighederne og håber, at vi snart kan åbne dørene for vores savnede gæster og glæder os til at kunne få mere klarhed over, hvordan kravene bliver til efterårets mange koncerter.

Vi har stadig en del personale hjemsendt på statens lønkompensationspakker m.v., men vi har nu åbent på kontoret for henvendelser og billetsalg. Vi glæder os til at se dig!

#detblivergodtigen

De corona-påvirkede koncerter på dit spillested er:

Listen er opdateret 03.07.20.

Flyttet til efteråret 2020 eller foråret 2021:

Hvad med mine billetter?

Billetter til flyttede koncerter i Slagelse Musikhus, Badeanstalten og på Slagelse Teater kan anvendes ved ny koncertdato, hvilket vi virkelig opfordrer vores publikum til at gøre. For beholder du din billet, så er du med til at holde gang i dit spillested og kulturen. Skulle du være forhindret i at deltage i den nye koncertdato er koncertbilletter altid fremragende gaver at både give og modtage.

Læs mere om den landsdækkende kampagne #BeholdDinBillet, som Slagelse Musikhus & Badeanstalten selvfølgelig er en del af, på hjemmesiden for spillesteder og festivalers interesseorganisation, “Dansk Live”, lige her.

Ønsker du billetten refunderet (excl. gebyrer) sker det via billetsælger (Ticketmaster eller et fysisk salgssted) og deadline for refundering udmeldes pr. mail.

Billetter til aflyste koncerter refunderes (excl. gebyrer), der hvor du har købt billetterne – Ticketmaster eller på et af de fysiske salgssteder. Der vil blive sendt mail om retningslinjer vedr. dette ud til alle berørte billetkøbere.

#BeholdDinBillet
Spillesteder i hele landet opfordrer til, at du beholder din billet til de udskudte koncerter.

Retningslinjer vedr. returnering

Har du billet til et af vores arrangementer, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi har en del berørte arrangementer. Vi arbejder på højtryk for at finde frem til de bedste løsninger for alle.

Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.

Retningslinjer vedr. koncerter i efteråret 2020

Vi er kampklar til at tage i mod efteråret 2020 med en propfyldt koncertkalender. Hvordan koncerterne bliver præsenteret afhænger af de sundhedsmæssige retningslinjer og anbefalinger. Vi følger nøje udmeldingerne og arbejder løbende på at tilpasse os de rammer, der sættes for livemusikken. Der meldes mere konkret ud vedr. hvert enkelt arrangement på vores hjemmeside og FB ligesom billetkøbere vil få direkte besked, når vi har retningslinjer for efterårets både siddende og stående koncerter fra Sundhedsmyndighederne.

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste – og så glæder vi os til at se jer igen på alle vores spillesteder!