Coronavirus & Slagelse Musikhus

På baggrund af Statsministerens pressemøde onsdag d. 11. marts, aflyses foreløbigt alle koncerter og arrangementer i Slagelse Musikhus og på Badeanstalten fra d. 12. marts og foreløbigt til d. 13. april 2020.

Musikhuset, Badeanstalten og Slagelse Teater er lukket – også for besøgende, møder m.v. – foreløbig til d. 13. april 2020.

Vi kan stadig kontaktes på telefon og mail.

De corona-påvirkede koncerter på dit spillested er:

Listen er opdateret 18.03.20

Flyttet til foråret 2020:

Flyttet til efteråret 2020:

Aflyst i 2020:

Aflyst – men forventes flyttet til ny dato:

Hvad med mine billetter?

Billetter til aflyste koncerter refunderes (excl. gebyr), der hvor du har købt billetterne – Ticketmaster eller på et af de fysiske salgssteder. Der vil blive sendt mail om retningslinjer vedr. dette ud til alle berørte billetkøbere. Billetter til flyttede koncerter i Slagelse Musikhus, Badeanstalten og på Slagelse Teater kan anvendes ved ny koncertdato eller billetter kan refunderes via billetsælger (deadline for refundering udmeldes). Vi opfordrer til, at du – hvis du kan deltage i koncerten på den nye dato – beholder dine billetter. På den måde hjælper du både dit lokale spillested og artisten i en svær tid. Læs mere om den landsdækkende kampagne #BeholdDinBillet på hjemmesiden for spillesteder og festivalers interesseorganisation, “Dansk Live”, lige her.

#BeholdDinBillet
Spillesteder i hele landet opfordrer til, at du beholder din billet til de udskudte koncerter.

Retningslinjer vedr. returnering

Har du billet til et af vores arrangementer i marts, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi har en del berørte arrangementer. Vi arbejder på højtryk for at finde frem til de bedste løsninger for alle.

Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste – og så glæder vi os til at se jer igen på alle vores spillesteder!