Coronaretningslinjer Slagelse Musikhus, Badeanstalten og Slagelse Teater

Du skal føle dig tryg som publikum på vores venues, men det skal også fortsat være fedt at gå til koncerter og comedy hos os.

I Slagelse Musikhuse betyder det for dig, at:

  • Der er kontaktløse håndspritautomater ved indgange, barområder, toiletter mm.
  • Alle kontaktflader fx håndtag, armlæn mm. sprittes af forud for hvert show.
  • Der sørges løbende for ekstra rengøring af bardisk, toiletter og kontaktflader.   

Hold dig opdateret om arrangementer og nye tiltag på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til vores håndtering af sikkerheden ifm. COVID-19, er du velkommen til at kontakte os på musikhuset@slagelsemusikhus.dk.  

Hvad med mine billetter?

Billetter til koncerter der har flyttet dato kan anvendes ved ny koncertdato, hvilket vi virkelig opfordrer vores publikum til at gøre. For beholder du din billet, så er du med til at holde gang i dit spillested og kulturen. Skulle du være forhindret i at deltage i den nye koncertdato, får du selvfølgelig pengene retur for dine billetter.

Ønsker du billetten refunderet (excl. gebyrer) sker det via billetsælger (Ticketmaster eller et fysisk salgssted) og deadline for refundering udmeldes pr. mail.

Billetter til aflyste koncerter refunderes (excl. gebyrer), der hvor du har købt billetterne – Ticketmaster eller på et af de fysiske salgssteder. Der vil blive sendt mail om retningslinjer vedr. dette ud til alle berørte billetkøbere.

#BeholddinBillet-kampagne

Læs mere om den landsdækkende kampagne #BeholdDinBillet, som Slagelse Musikhus & Badeanstalten selvfølgelig er en del af, på hjemmesiden for spillesteder og festivalers interesseorganisation, “Dansk Live”, lige her.

#BeholdDinBillet
Spillesteder i hele landet opfordrer til, at du beholder din billet til de udskudte koncerter.

Retningslinjer vedr. returnering

Har du billet til et af vores arrangementer, der flytter dato eller aflyses, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi har en del berørte arrangementer. Vi arbejder på højtryk for at finde frem til de bedste løsninger for alle.