Musikhuset

Den store sal
Den store sal har plads til 408 siddende på nummererede pladser. Der er 144 pladser i gulvplan og 84 på balkon og 180 på den skrå tribune. Tribunen er et teleskopssystem, der sammen med stole-rækkerne på gulvet kan fjernes ved stående koncerter. Balkonen kan ikke fjernes, så ved stående koncerter er der plads til 700 stående gæster samt 84 sidden på balkonen.

Caféen
Caféen er den smukke og stemningsfulde foyer til Musikhuset. Der afholdes mange koncerter - både stående og siddende - i caféen. Her er alle publikumsfaciliteterne - baren, toiletter og garderobe samt adgang til balkonen. Caféen har adgang i terrænniveau, og der er et repos, som ved koncerter i caféen bruges som scene. Der er desuden en lille balkon.

Handicapvenligt
Musikhuset er indrettet handicapvenligt med niveaufri adgang og handicaptoilet. Der er fem særlige kørestolspladser på nr. A2, C2, E2, G2 og I2. Pladserne kan købes via det almindelige billetsalg. Der er to handicap P-pladser i Træskogården, umiddelbart udenfor Musikhuset. Vores søde personale er altid til rådighed, hvis der er spørgsmål.

Billetter
Billetter købes via Ticketmaster (tidl. BILLETnet) , www.ticketmaster.dk -  tlf. 7015 6565  eller på Musikhusets kontor i åbningstiden
Der er direkte link til billetkøb fra hver koncertomtale her på hjemmesiden.
Der er også altid billetsalg ved indgangen - hvis koncerten ikke er udsolgt.
Dørene åbnes en time før koncertstart.

Garderobe
Garderobeafgift er p.t. 20,- kr. (og vi tager både kontanter, mobilepay og dankort).   

Gode forhold for kunstnerne
For kunstnerne er der adgang fra Sdr. Stationsvej, Kunstner-indgang. Der er to separate omklædningsrum - begge med bad og toilet og adgang direkte til scenen. Derudover er der Slyngelstuen med bløde sofaer, tv, trådløs internet samt to separate spiserum, Falchstuen og Krebsstuen,  samt Green Room sofastuen på 1. sal backstage.

Der er arbejdselevator fra gulv til scene.
Til toppen

Andre koncerter

 • Bersærk support Forstenet
  Bersærk support Forstenet Kl. 21:00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. 130,- kr.…
  Lørdag, 08 februar 2020
 • AddisAbabaBand
  AddisAbabaBand Kl. 21:00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. 155,- kr. inkl.…
  Lørdag, 25 april 2020
 • Carl Emil Petersen
  Carl Emil Petersen Kl. 20:00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. 285,- kr. inkl.…
  Torsdag, 19 marts 2020
Vis alle koncerter

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon
video-icon