Kontakt

Kontakt

Kontaktformular

Send en email. Alle felter med en * er krævet.

Udlejning og administration

samt  økonomi og mødeforplejning
Susanne Thaulov

sutha@slagelse.dk
Direkte tlf: 58 57 31 51
Kontoret har åbent
Mandag - onsdag : kl. 9.00 - 15.00
Torsdag kl. 9.00 - 17.00
Fredag kl. 9.00 - 13.00.
CVR.nr. 29188505
EAN-nummer 5798007365110

Ferielukket hele juli og mellem
jul og nytår

Ledelse m.v.

Anette Borg
anbor@slagelse.dk
Direkte tlf: 58 57 31 46

Studentermedarbejdere:

Marie Katrine Skak Jensen, som tiltræder 1. august 2017
alt med facebook, billeder og sociale medier og kommunikation

Sofie Vedel Breidahl,  sobre@slagelse.dk
ungearrangementer og Kulturcyklen, frivilligudvikling og tværgående arrangementer

Studenterhulen: 58 57 31 49


Kulturcyklen

kulturcyklen logo tilweb
Kulturcyklen er et projekt drevet af 5 unge kulturmagere med ét formål; at styrke ungekulturen i Slagelse. Kulturcyklen skaber og deler ud af Slagelses mangfoldige kulturtilbud og aktiviteter til og med unge. Det sker i samarbejde med og på tværs af 5 af større kulturinstitutioner i kommunen, som kulturmagerne hver især er tilknyttet: Slagelse Musikhus, Slagelse Museum, Slagelse bibliotekerne, Gerlev Idrætshøjskole -og Legepark og Vikingeborgen Trelleborg.

Det er kærligheden til Slagelse og de omkringliggende byer, der driver Kulturcyklen. I vores forelskelse involverer vi gerne andre kreative kulturmagere, der sammen med os ønsker at være med til at styrke ungekulturen i deres område.
Kontakt Kulturcyklen her: kulturcyklen@gmail.com

Følg også ‘Kulturcyklen’ på facebook og instagram.


Her er så lidt om de enkelte "Kulturcyklister"
Sofie Vedel Breidahl

Kulturinstitution: Slagelse Musikhus
Tidligere erfaring: eventkoordinering, museumsformidling, administrativ medarbejder, by- og landdistriktsudvikling, musiker
Arbejde: På Musikhuset assisterer Sofie på projekter og aktiviteter målrettet unge. I tråd med det er Sofie bl.a. tovholder på et nyt koncertkoncept ved navn ‘NY STRØM præsenterer:’. Desuden står Sofie overfor at skulle undersøge og udvikle frivilligheden på Musikhuset.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Slagelse inden for de nærmeste år bliver kåret til “Årets danske ungekommune”!


Astrid Thyrsting
Kulturinstitution: Gerlev Idrætshøjskole og Legepark.
Tidligere erfaring: Gymnastik og bevægelse, bydelsmor Vesterbro, projektarbejde
Arbejde: På Gerlev Idrætshøjskole og Legepark indgår jeg i en bred vifte af forskellige aktiviteter som retter sig mod vores overordnede formål “at vække lysten til det legende og glæden ved bevægelse”.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Kulturcyklens aktiviteter- og events bliver en naturlig del af de unges hverdag.

Cæcilie Garlin Larsen
Kulturinstitution: Slagelse Bibliotekerne
Tidligere erfaring: Instruktørassistent, scenograf og eventkoordinering
Arbejde: På biblioteket indgår jeg i et team, hvor vi sammen udvikler og koordinerer de arrangementer der skal foregå på biblioteket. Jeg har særligt øje på formidlingen i rummet og de unges forhold og brug af biblioteket i deres hverdag.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Slagelse bliver en fed by at være ung i.

Amalie Pi Sørensen
Kulturinstitution: Vikingeborgen Trelleborg
Tidligere erfaring: forlagsarbejde, korrekturlæsning og receptionistarbejde
Arbejde: På Trelleborg er jeg med til at udvikle nye formidlingsprojekter og -tiltag med unge som målgruppe. Samtidig indgår jeg i det daglige arbejde med at formidle vores vikingehistorie på spændende og udfordrende måder.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At vi begynder at fortælle andre og bedre historier om, hvad det vil sige at vokse op i og bo i provinsen.

Lærke Grell Gudiksen
Kulturinstitution: Slagelse Museum
Tidligere erfaring: Udvikling af formidlingstilbud
Arbejde: På Slagelse Museum arbejder jeg med at udvikle nye formidlingstilbud til vores besøgende. Det kan være alt fra klassiske rundvisninger, totalteater om besættelsen under 2. Verdenskrig eller en work-out med inspiration fra hådværkerfaget i 1800-tallet - alt med inspiration fra det lokale, levede liv her i Slagelse.
Personligt målscenarium fra Kulturcyklen: At vi kan inspirere unge i Slagelse til at bruge den fantastiske by, de bor i noget mere!

Service og teknik

Serviceleder
Knud Erik Pedersen
kepet@slagelse.dk
Mobil: 21 46 65 45

Ejendomsservicetekniker
Morten Gustav Eide
mgeid@slagelse.dk
Mobil: 51 54 01 44 

Vagthavende ved koncerter
tlf: 58 50 10 70

Rengøring
Lone Karsberg Christensen

Bar og café

Barerne i både Musikhuset og på Badeanstalten drives af Slagelse Musikhus, med uvurderlig hjælp fra vores fanstastiske foreninger.

Begge husene kan lejes til møder, konferencer mv. og i forlængelse af leje af lokaler kan der bestilles forskellig  forplejning:

Ring til Sus på 58573151 (eller skriv på sutha@slagelse.dk) og få et godt tilbud!


Frivillige

Vægtløfterklubben AK Atlas (http://akatlas.dk) , Slagelse Hockeyklubs Støtteforening (http://slagelsehockeyklub.dk/shk-stoetteforening)  og Slagelsegardens Venner (http://slagelsegarden.dk) er vores trofaste frivillige i Musikhuset, på Badeanstalten samt på Slagelse Teater. De slæber grej, stiller op, holder vagt, passer garderobe, checker billetter og står i baren  og tjener derved penge til deres foreninger. Vi holder også en ordenlig sommer fest en gang om året - og det er simpelthen mega hyggeligt.  Har du lyst til at være med, så kom gerne forbi ved en af koncerterne og få en snak om , hvad du gerne vil lave eller kontakt Anette i Musikhuset på anbor@slagelse.dk for yderliger oplysninger.

Find os