Kontakt

Kontakt

Kontaktformular

Send en email. Alle felter med en * er krævet.

Udlejning og administration

økonomi og mødeforplejning samt udlejning af Slagelse Teater
Susanne Thaulov

sutha@slagelsemusikhus.dk
Tlf: 58 50 10 70
Kontoret har åbent
Mandag - onsdag : kl. 9.00 - 15.00
Torsdag kl. 9.00 - 17.00
Fredag kl. 9.00 - 13.00.
Ferielukket hele juli og mellem jul og nytår

Fonden Slagelse Musikhus
CVR.nr. 39163438

Ledelse m.v.

Anette Borg
Direktør
anbor@slagelsemusikhus.dk
Tlf: 51319480

Studentermedarbejdere:

Marie Katrine Skak Jensen, mskak@slagelsemusikhus.dk
alt med facebook, billeder og sociale medier og kommunikation

Sofie Vedel Breidahl,  sobre@slagelsemusikhus.dk
ungearrangementer og Kulturcyklen, frivilligudvikling og tværgående arrangementer
Kulturcyklen

kulturcyklen logo tilweb
Kulturcyklen er et projekt drevet af 5 unge kulturmagere med ét formål; at styrke ungekulturen i Slagelse. Kulturcyklen skaber og deler ud af Slagelses mangfoldige kulturtilbud og aktiviteter til og med unge. Det sker i samarbejde med og på tværs af 5 af større kulturinstitutioner i kommunen, som kulturmagerne hver især er tilknyttet:
Slagelse Musikhus, Slagelse Museum, Slagelse bibliotekerne, Gerlev Idrætshøjskole -og Legepark og Vikingeborgen Trelleborg.

Det er kærligheden til Slagelse og de omkringliggende byer, der driver Kulturcyklen. I vores forelskelse involverer vi gerne andre kreative kulturmagere, der sammen med os ønsker at være med til at styrke ungekulturen i deres område.

Kontakt Kulturcyklen her: kulturcyklen@gmail.com
Følg også ‘Kulturcyklen’ på facebook og instagram.

Her er så lidt om de enkelte "Kulturcyklister"
Sofie Vedel Breidahl

Kulturinstitution: Slagelse Musikhus
Tidligere erfaring: eventkoordinering, museumsformidling, administrativ medarbejder, by- og landdistriktsudvikling, musiker
Arbejde: På Musikhuset assisterer Sofie på projekter og aktiviteter målrettet unge. I tråd med det er Sofie bl.a. tovholder på et nyt koncertkoncept ved navn ‘NY STRØM præsenterer:’. Desuden står Sofie overfor at skulle undersøge og udvikle frivilligheden på Musikhuset.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Slagelse inden for de nærmeste år bliver kåret til “Årets danske ungekommune”!


Astrid Thyrsting
Kulturinstitution: Gerlev Idrætshøjskole og Legepark.
Tidligere erfaring: Gymnastik og bevægelse, bydelsmor Vesterbro, projektarbejde
Arbejde: På Gerlev Idrætshøjskole og Legepark indgår jeg i en bred vifte af forskellige aktiviteter som retter sig mod vores overordnede formål “at vække lysten til det legende og glæden ved bevægelse”.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Kulturcyklens aktiviteter- og events bliver en naturlig del af de unges hverdag.

Cæcilie Garlin Larsen
Kulturinstitution: Slagelse Bibliotekerne
Tidligere erfaring: Instruktørassistent, scenograf og eventkoordinering
Arbejde: På biblioteket indgår jeg i et team, hvor vi sammen udvikler og koordinerer de arrangementer der skal foregå på biblioteket. Jeg har særligt øje på formidlingen i rummet og de unges forhold og brug af biblioteket i deres hverdag.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Slagelse bliver en fed by at være ung i.

Amalie Pi Sørensen
Kulturinstitution: Vikingeborgen Trelleborg
Tidligere erfaring: forlagsarbejde, korrekturlæsning og receptionistarbejde
Arbejde: På Trelleborg er jeg med til at udvikle nye formidlingsprojekter og -tiltag med unge som målgruppe. Samtidig indgår jeg i det daglige arbejde med at formidle vores vikingehistorie på spændende og udfordrende måder.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At vi begynder at fortælle andre og bedre historier om, hvad det vil sige at vokse op i og bo i provinsen.

Lærke Grell Gudiksen
Kulturinstitution: Slagelse Museum
Tidligere erfaring: Udvikling af formidlingstilbud
Arbejde: På Slagelse Museum arbejder jeg med at udvikle nye formidlingstilbud til vores besøgende. Det kan være alt fra klassiske rundvisninger, totalteater om besættelsen under 2. Verdenskrig eller en work-out med inspiration fra hådværkerfaget i 1800-tallet - alt med inspiration fra det lokale, levede liv her i Slagelse.
Personligt målscenarium fra Kulturcyklen: At vi kan inspirere unge i Slagelse til at bruge den fantastiske by, de bor i noget mere!

Service og teknik

Scenemester 
Knud Erik Pedersen
kepet@slagelsemusikhus.dk
Tlf: 21 46 65 45

Ejendomsservicetekniker
Morten Gustav Eide
mgeid@slagelsemusikhus.dk
Tlf: 51 54 01 44 

Vagthavende ved koncerter
tlf: 58 50 10 70


Bar og café

Barerne i både Musikhuset og på Badeanstalten drives af Slagelse Musikhus, med uvurderlig hjælp fra vores fantastiske foreninger.

Begge husene kan lejes til møder, konferencer mv. og vi sørger selvfølgelig for forplejningen.

Ring til Sus på 58501070 (eller skriv på sutha@slagelsemusikhus.dk) og få et godt tilbud!


Frivillige

Vægtløfterklubben AK Atlas (http://akatlas.dk) , Slagelse Hockeyklubs Støtteforening (http://slagelsehockeyklub.dk/shk-stoetteforening)  og Slagelsegardens Venner (http://slagelsegarden.dk) er vores trofaste frivillige i Musikhuset, på Badeanstalten samt på Slagelse Teater. De slæber grej, stiller op, holder vagt, passer garderobe, checker billetter og står i baren  og tjener derved penge til deres foreninger. Vi holder også en ordenlig sommer fest en gang om året - og det er simpelthen mega hyggeligt.  Har du lyst til at være med, så kom gerne forbi ved en af koncerterne og få en snak om , hvad du gerne vil lave eller kontakt Anette i Musikhuset på anbor@slagelse.dk for yderliger oplysninger.

Find os