Stjernekoncerter

Få stor rabat i Slagelse Musikhus og Badeanstalten  - MED KLIPPEKORT TIL  3 STJERNEMÆRKEDE KONCERTER: KUN 150,- kr.

Oplev noget nyt til en stjernebillig pris 
Kom til 3 "stjerne"- koncerter efter eget valg. En stjernekoncert er en udvalgt koncert, som Slagelse Musikhus gerne vil give flere publikummer en mulighed for at komme og se.
Det vil være koncerter med spændende nye orkestre eller børneorkestre. Men alle koncerter er med noget særligt på hjerte og du sparer mindst 30-50% i forhold til den ordinære billetpris.

Hvordan virker det?
Klippekortet købes på Slagelse Musikhus' kontor i den almindelige åbningstid.
Et klip gælder for én person til én koncert. Så man kan godt være flere personer om det samme klippekort. Klippekortet kan ikke kombineres med eventuelle andre rabatter.
Ubrugte klip refunderes ikke.

Hvilke koncerter er Stjernekoncerter?
Foråret 2020
02. april:            Three For Silver: Forestil dig et Tom Waits-univers med mørk folk-blues-country og intens Balkan-style-gang- i-den på scenen. Så har du Three For Silver, Chefens Udvalgte!
18. april:            Mias Musikalske Univers: "Kongen, der ikke kunne sove." Oplev musikken med de helt små. En fortælling om at fylde sit liv med det, der i sandhed gør dig glad. F.eks. at hoppe i sengen i stedet for at sove! 
25. april:            AddisAbabaBand. Det er et kosmisk fartøj hvis brændstof er afro, funk, jazz, avantgarde, stramme beats og kollektiv improvisation.
02. maj:             Partiet (S). Svensk partyreggae og skakbeat vildskabsmusik på Badeanstalten! Det skal opleves! 
16. maj:             Mathias Heise & Basic Big Band. Et helt usædvanligt talent på mundharmonika bakket op af et velsvingende og velspillende bigband. 
Flere følger......  
Mere i denne kategori: « Billet/ adgang Musikhuset »
Til toppen

Andre koncerter

Vis alle koncerter

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon
video-icon