Jacob Dinesen #ALONEONTHEROAD / FÅ BILLETTER

Kl. 20.00. Slagelse Teater, Herrestræde 9, 4200 Slagelse. 
335,- kr. inkl. gebyr & garderobeafgift. 
ticketmaster

Jacob Dinesen #ALONEONTHEROAD 
I efteråret 2020 drager Jacob Dinesen for første- og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour - #aloneontheroad. Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form. Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA .
Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

-----------------------------------

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum. Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg. Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede.
Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum. Jacob Dinesen er slet ikke en ukendt fyr - heller ikke i Slagelse Musikhus. Vi har nemlig været med på rejsen fra begyndelsen, hvor Jacob spillede på Badeanstalten i 2017 (i en udsolgt sal), i foråret 2019 i Musikhuset (i en udsolgt sal) - og var vi også én af de rigtig heldige, der fik Jacob på besøg til en akustisk intimkoncert for bare 30 publikummer i julen 2018. I 2020 er Jacob endelig tilbage i Slagelse - og vi glæder os!
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon