Carl Emil Petersen

Kl. 20:00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. 
285,- kr. inkl. gebyr og garderobeafgift. Ståpladser. 
Klik her og køb billetter: 
ticketmaster


Carl Emil Petersen klar med helt nyt album og drager ud i landet 
Efter det guld sælgende og DMA vindende album “Grand Prix“ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ”Frit land“ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio”, hvor sange som “ Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store
radiohits, og endnu engang viste Carl Emils sine store evner som sangskriver. Nu er han aktuel med nyt nummer “Tiden Flyver”, som er forløber for albummet “Amager Forbrænding”, der har release 1. november, produceret af Frederik Thaae der senest bl.a. har
produceret Folkeklubbens ”Sort Tulipan”. Carl Emil er med i dette års udgave af TV2 programmet Toppen af Poppen og til foråret turnerer han med sit band. Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne "Liv før døden" og "Skærgården".

Det siger de andre om Carl Emil Pedersen: 
Politikens musikanmelder Kim Skotte gav solo-albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund."
"Forbandende, fantastiske ungdom...fremragende koncert fra en 28 årige ung og allerede erfaren kunstner, som det fortsat er en udsøgt glæde at følge." Femstjernet anmeldelse fra Wonderfestiwall 2018.


Bonusinfo: 

Badeanstalten var med på første bid af Carl Emil Petersens debut-solo-turne - og så var vi også et af de venues, hvor Ulige Numre spillede en af sine allerførste koncerter! 
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon