Forstenet - Ephemeros: Virvar - Releasekoncert

Kl. 21:00. Badeanstalten. Dørene åbner kl. 20:00. 
50,- kr. i forsalg. 70,- kr. i døren. 
Billetter købes på her. 

Forstenet - Ephemeros: Virvar - Releasekoncert
Forstenet udgiver fredag d. 29. november deres debutalbum ''Ephemeros: Virvar''. I anledningen af udgivelsen, spiller Forstenet d. 30. november hele pladen fra start til slut i flotte omgivelser på Badeanstalten i Slagelse. Med debutpladen ‘’Ephemeros: Virvar’’, tager Forstenet dig med på en alsidig musikalsk rejse, der rummer elementer af alt fra dansksproget 70’er-rock, hård metal samt diverse tidsaldres progressive & psykedeliske musik. I et futuristisk totalitært univers er alle menneskenes bevidsthed og følelsesliv kontrolleret og manipuleret af den omnipræsente ‘’kraft’’ Ephemeros. Et svækket sinds liv tager en drejning, da han opdager sandheden om sin eksistens’ natur og ensomt forsøger at bryde fri...
I albummet bliver lytteren sat dybt ind i hjertet af dets univers og er i høj grad selv med til at skabe historien med sine egne forforståelser og perception. Sagt på en anden måde, er lytteren i det store og hele sin egen hovedperson i historien. Forstenets mål med den lyriske del af albummet er, at lytteren kommer ind i en tilstand af selvrefleksion og eksistentiel fordybelse.
Forstenet består af fire unge mænd og deres gamle norske far, der har besluttet at danne et rockband. Et rockband, der værner om den frie kreativitet og eksperimentering. Et rockband, der spiller, hvad de vil. En filosofi, som afspejles hele pladen igennem i form af dens historiefortællende opbygning og musikalske alsidighed.

Fri garderobe - dog på eget ansvar.
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon