Carl Emil Petersen

Kl. 20:00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. 
285,- kr. inkl. gebyr og garderobeafgift. Ståpladser. 
Klik her og køb billetter: 
ticketmaster
Billetter i salg d. 27.09.19 

Carl Emil Petersen klar med helt nyt album og drager ud i landet 
Carl Emil Petersen debuterede i oktober 2017 med sit første soloalbum, 'Natradio'. Ulige Numre klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København", fra den gang hvor Carl Emil Pedersen bare gik under navnet Carl Emil, har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare. Carl Emil Petersen uden Ulige Numre debuterende på legendariske Arena på Roskilde Festival i sommeren 2017 og spillede samme efterår sin første solo indendørsturne - hvor Slagelse selvfølgelig også var med! Han fortsætter vejen ene og alene - og igen sker der på Badeanstalten i Slagelse i foråret 2020. 


Det siger de andre om Carl Emil Pedersen: 
Politikens musikanmelder Kim Skotte gav solo-albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund."
"Forbandende, fantastiske ungdom...fremragende koncert fra en 28 årige ung og allerede erfaren kunstner, som det fortsat er en udsøgt glæde at følge." Femstjernet anmeldelse fra Wonderfestiwall 2018.


Bonusinfo: 

Badeanstalten var med på første bid af Carl Emil Petersens debut-solo-turne - og så var vi også et af de venues, hvor Ulige Numre spillede en af sine allerførste koncerter! 
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon