Logo
Udskriv denne side
Lars Lilholt "Storyteller 2020"

Lars Lilholt "Storyteller 2020"

Kl. 20:00. Slagelse Musikhus.
315,- kr. inkl. gebyr og garderobeafgift. Siddepladser.
Klik her og køb billetter:
ticketmaster

Oplev Lars Lilholt ́s sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier i det vi kalder Storyteller 2020
Sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv- f.eks. om den gang han samlede en landmand iført dametøj op fra grøften og her lærte lidt om livets mangfoldighed. I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil, hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet:
Gert Vincent på el- og akustisk guitar
Kristian Fogh på tangenter
Eddi Jarl på slagtøj
Mads Kjøller-Henningsen på fløjte

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Lars Lilholt, der har solgt over 2 millioner albums, har man kunnet høre på de danske scener i en menneskealder. I halvfjerdserne med folkrock-legenderne Kræn Bysteds, siden 1983 på spillesteder og festivaller med De Lyse Nætters Orkester, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton. Lilholt har også i årevis optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless. Lilholt har også i årevis optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless. Til Smukfests 40 års jubilæumskoncert var Lilholt en af de helt store oplevelser da 30.000 mennesker sang Kald det Kærlighed så det kunne høres over hele Skanderborg.

Det siger de andre om Lars Lilholts storyteller-format: "Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling", femstjernet anmeldelse af koncert i Musikhuset Århus af GAFFA i 2016.
Copyright © 2014 Slagelse Musikhus. Sdr. Stationsvej 3-5, 4200 Slagelse, Telefon: 5850 1070, [email protected]