Shotgun Revolution + support Rene Shades & Bad Fuel

Kl. 21.00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. 
Support: Rene Shades & BAD FUEL 
180,- kr plus gebyr. Ståpladser. 
Garderobe 20,- kr. 
Klik her og køb billetter: 
ticketmaster

SHOTGUN REVOLUTION - 10 år på landevejen og mere hårdtslående end nogensinde
Med seneste album og ikke mindst singlen​ “CITY OF FIRE” i ryggen, som indkasserede 1 stk “Årets Radio Rock Track” award ved lytter afstemning via myROCK (foran bla Volbeat “For Evigt”) og små 900.000 Spotify afspilninger alene, så er det tid til ny musik og komme på landevejen for at fejre 10 års R’N’R.
D. 19 februar 2009 gik Shotgun Revolution på scenen i Viften i Rødovre. Det blev startskuddet til, indtil videre, 10 års rock n’ roll over det meste af verden, med 3 albums, 1 live album og en 1 unplugged ep til følge. Hundredvis af koncerter fra 23 operahuse i Kina, til Camp Bastion i den Afghanske ørken, Whisky A Go Go i Los Angeles til The Barfly i London til 4 x SmukFest og 9 x Amager Bio, samt support tjanser for bla. Slash og Black Stone Cherry er det blevet til.
Så hvad gør man så efter 10 år ??
I Shotgun Revolution’s tilfælde så siger man farvel til sit pladeselskab, skriver nye sange og tager til Los Angeles hvor et af verdens absolut bedste lydstudier, NRG Recording, lægger lokaler til det kommende 4. Album. At sænke farten, ambitionerne og niveauet for live koncerterne kommer ikke på tale! Efterårs touren 2019 er en jubilæums , så naturligvis vil der blive spillet sange fra bagkataloget (et af de største P4 hits i 2010 “Flipside” er naturligvis på listen). Men også nye sange fra Los Angeles indspilningerne skal luftes. Og selvfølgelig skal det hele spilles på Badeanstalten i Slagelse. 

Support Rene Shades: 
René Shades, bassisten fra hardrock bandet Pretty Maids, udgiver sit solo debut album “Teenage Heart Attacks & Rock’n’Roll Heaven” den 14. Juni, 2019
På sit første solo-album vender Shades tilbage til sine rødder i rock, pop og country. Shades startede karrieren som guitarist med Gary Moore som en af de største indflydelser. Han kom faktisk med i Pretty Maids i de tidlige 2000’er som guitarist og skiftede først i 2011 over til bassen. De sidste 10 år har der været rigtigt travlt i karrieren og senest er det blevet til et solo album. Sammen med Hans-Martin Buff (Prince, Scorpions), Flemming Rasmussen (Metallica, Blind Guardian) og Jacob Hansen (Volbeat,H.E.R.O, Pretty Maids) indspillede René Shades tolv forskellige sange om drømme, virkelighed og om at leve i nuet. 
Discography:
Sateria - Crash Bang Boom (Guitar - sangskriver)
Pride - Self-titled (Guitar -Producer - Sangskriver)
Martie Peters Group - Self-titled (appearing on 2 songs) (Guitar) V
egas Vampire - No.1 (Guitar - Co-Producer)
Mike Tramp - Live (Guitar)
Shades & Peters - Let The record Spin (Producer/Mix - Guitar - Vocals - Sangskriver)
Calum Heaslip - Comeback (Guitar - Engineer)
Dennis Mansfeld - Club Called Jane (Guitar - Bass - BV Vocals - Engineer)
Pretty Maids - Motherland (Bass) - Maid in Switzerland (LIVE DVD/ALBUM) (Bass) - Louder Than Ever (Bass) - Kingmaker (Bass)

Support lokale Bad Fuel: 
Bad Fuel er et hårdtslående dansk rockband dannet i Slagelse i 2016 (hep hep, drengene skal på hjemmebane!). Musikken er inspireret af Metallica og Iron Maiden. Den beskrives som: " .. ny rockmusik med en sprudlende energi.! "
Der er knald på: livsglæde, ungdom, udødelighed, sex og en rebelsk tone... Bad Fuel er lokalt kendte med shows på både Badeanstalten som en del af vores jammer, til NY STRØM præsenterer:, vinder af festugens talentkonkurrence samt i Musikhuset som en del af sidste års koncertmaraton MADE IN Slagelse. Drengene sparker med attitude og stil gang i salen - og slipper ikke speederen før scenen forlades!
#Fuelrock


Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon