NY STRØM præsenterer:

Kl. 20:00 Badeanstalten, Slagelse Musikhus.
Gratis adgang.
Garderobe 20,- kr.

NY STRØM præsenterer: Unsealed & New Prophet
Vores seneste nystrømmere Opland & Vincens, der gav koncert på Badeanstalten tilbage i marts, har nøje udvalgt de næste to unge lokale acts, der skal give koncert på Badeanstalten d. 21. juni. De to bands skal videreføre NY STRØM-faklen - et koncertformat, hvor unge lokale bands giver koncert på Badeanstalten og derefter udvælger og markedsfører de næste to lokale bands, der skal præsenteres på det lokale spillested.

// UNSEALED //
Unsealed er er alternativt rockband med stærke rødder i Slagelse-området. Gennem en hektisk opstart med udskiftninger i gruppen og opdagelsen af egen lyd har Unsealed etableret deres band, og vejen ind i det alternative, rockede univers er lagt. De to guitarister, Rasmus Santi og Casper Andersen, mødte hinanden musikalsk i en tidligere konstellation, der bla. opvarmede for Gasolineren, Søren Berlev. Kort efter joinede forsangeren Kasper Starup, bassisten Alex Olsen og på tønder Frederik Dam. I den endelige konstellation udgør de fem gruppen Unsealed, der brænder for at spille deres musik for lige netop dig!
Unsealeds lyd er hverken for blød eller hård, men rock... set på med et alternativt perspektiv. Deres lyd er intens og om uforseglede følelser – om det at føle sig ude for verdens grænser og omtåget, at blive svigtet og ikke kunne få den, man elsker. Det kan i første omgang lyde til den melankolske side – men temaerne pakkes tæt ind i et lydbillede, så publikum fornemmer styrken og lyset i hver en strofe. Og så er der vist også en enkelt sang, om at jagte får på et bjerg... Der er smæk på Unsealed - distortion, akustisk, rocket og grundlæggende super fed energi. Første Unsealed-gig i Slagelse på Badeanstalten sker fredag d. 21. juni til NY STRØM præsenterer: og bandet glæder sig enormt meget til at dele deres musik med publikum!

// NEW PROPHET //
New Prophet er en nyopstartet duo bestående af forsangeren og guitaristen, Marcus Espenhain & pianisten, Jeppe Holm. New Prophets lydunivers er dynamisk, melodramatisk og frem for alt; ægte. New Prophet er et nyt navn i gamet men begge halvdele af duoen har flere års erfaring. Duoen startede deres liveoptrædener med en koncert til åbningen af Salling ROOFTOP og skybar i Aalborg. Siden da har New Prophet spillet koncerter rundt omkring på hele Sjælland, men størstedelen af tiden bliver brugt i studiet, hvor der arbejdes på den første EP. ”Jeg ved sku ikke rigtig, hvad jeg ville kalde vores genre. Vi spiller det, vi synes lyder fedt. Vores produktioner blander en unik vokal med poppede melodier og traprytmer. På Badeanstalten til NY STRØM medbringer vi udover guitar og keys et helt band på scenen. Det giver lige dét ekstra til koncertoplevelsen - både for os, men især for publikum". Du kan høre New Prophets første single "Stuck" på deres Facebookside. Kom direkte dertil ved at klikke her.
Til toppen
mail-icon
fb-icon