Red Warszawa

Kl. 21:00. Badeanstalten. Evt. support TBA. 
150,- kr. plus gebyr. Ståpladser.
Garderobe 20,- kr. 
Klik her og køb billetter: 
ticketmaster

Red Warszawa Peter Spedalsk og manden med den gustne hat
Red Warszawa er alle 4 spedalske... eller er det gonorré. Man ved det ikke. De har en ledsager.. Det er ham som har givet bandet en eller anden sygdom som de kalder spedalskhed. Og... han har en gusten hat, eller er det en nylonstrømpe. Nogen gange kalder han sig Bill Cosby og nogen gange Wolmer... Hvorom alting er, så bliver bandet nogen gange behandlet pænt af deres ledsager. Så får de lov til at stå bundet blandt alle gårdens dyr til de ryster. Hvis de er rigtigt heldige bliver de solgt.
Hævi-Henning, Lækre Jens, Måtten Møbelbanker og Tove Tusindpik er tilbage til os på Badeanstalten, efter vi et par år har levet i et lummert langdistance forhold. Men nu genforenes vi endelig med det polske heavy-partyband - og vi glæder os til at se, hvilke (køns)sygdomme de denne gang tager med til os. 

Hvad siger de andre om Red Warszawa: "Der er noget herligt skamløst over et band som Red Warszawa. Som dansk metals svar på ’Dum og dummere’ har de i 20-30 år har været scenens absolut mest tumpede band. Det er i bund og grund en joke, som er blevet taget for langt ud, fordi ingen har været i stand til eller haft lyst til at sige stop, mens man nu var i gang og havde det sjovt. Ikke desto mindre kan Red Warszawa alligevel diske op med en klassikerrække af bøvede sange, der er evigt underholdende. Så godt som størstedelen kan desuden karakteriseres som publikumsfavoritter, og selv de små afvigelser i sætlisten har derfor stor effekt. På den måde lever joken faktisk i bedste velgående 30 år inde i karrieren, og det gør Red Warszawa til en anomali på metalscenen. En herligt konsistent en." - Devilution efter Copenhell 2017. 

Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon