Chris Grey & The BlueSpand

Kl. 20:00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. Unum. siddepladser.
165,- kr. plus gebyr. Garderobe 20,- kr.
Klik her og køb billetter:
ticketmaster

Chris Grey & The BlueSpand - feel the groooove and funk, soul, rock! 
Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmelade, men det er heller ikke mærkeligt, da hittet "Mammas Mammalaid" er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube. 
De små akustiske livevideoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge som ind i h......! Når man hører sangen og ser videoen får man straks en funky smag i munden. Sådan er det gået for masser af kiggere/lyttere - og det har resulteret i mange forespørgsler og koncerter i udlandet i den seneste tid. Nu er Chris Grey and The BlueSpand klar til at indtage de danske spillesteder med deres helt egen opskrift på funky soul, blues og rock:
Man tager en stor spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med en tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i 7 år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand! 

Ska' vi lige tage "Mammas Mammalaid" en gang til? Okay, så. Her kommer den: https://www.youtube.com/watch?v=FHjDJkl53gk! 

Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon