Linda P's Sabotagehunger- OBS! Ny dato

Kl. 19:00. På Slagelse Teater, Herrestræde 11, 4200 Slagelse.
310,- kr inkl. gebyr og garderobeafgift. Siddepladser.

Klik her og køb billetter:
ticketmaster
OBS! Linda P har flyttet sin Danmarksturne fra foråret 2020 til efteråret 2020. Linda beklager ulejligheden og håber, at alle vil have lige så meget lyst til at opleve hendes nye show ’Sabotagehunger’ i efteråret 2020 i stedet. Har du billetter til nuværende show i Slagelse, som vi har sat op på Slagelse Teater, kan disse benyttes/byttes til den nye dato - som er d. 10. oktober 2020 - eller refunderes hos Ticketmaster inden den 28. juni.

Linda P med "Sabotagehunger"
Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”.
MEN ... er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse?
Glæd dig til Linda P´s 5. one man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede ”Fuck-up-gen”.
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon