Troels Trier - Fra Røde mor til Grøn far

Kl. 19:00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. 
170,- kr. plus gebyr. 
Garderobe 20,- kr. 

Klik her og køb billetter: 
ticketmaster

Troels Trier koncert og rigtig gode historier 
Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere. Men hvem ved, hvad fremtiden bringer!
I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.
Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra 'Røde Mor' til 'Trier & Brüels bodegashow'.
Vi er vilde med Tiers satiriske samfundskritiske hits fra 70'er og 80'erne, så selvfølgelig fejres hans 50 års jubilæum ikke udenom Slagelse! 

Bonusinfo: Som noget helt særligt får gæsterne på Badeanstalten også mulighed for at købe Troels Triers populære litografier. Og mon ikke Troels er frisk på en signering af værket. Det tror vi. 

Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon