Bersærk

Kl. 21:00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus.
130,- kr. plus gebyr. Ståpladser. 
Garderobe 20,- kr. 
Klik her og køb billetter: 
ticketmaster

I 2012 fik Danmark den vilde ulv tilbage, og samme år opstod Bersærk!
Bersærk har igennem de sidste seks år, i bedste hedningestil brændt de danske spillesteder ned til grunden, og har med deres intense og energiske liveoptrædender, og medrivende, dansksprogede tekster, indtaget landet.
Bersærk spiller tung, solid rock, og formår at komme ud over landets grænser, hvor deres budskab forstås og tages ind af fans så langt væk som Canada og Australien. Dette ligger godt i tråd med disse ord, fra en af de mange begejstrede anmeldelser af Bersærks koncert på Copenhell 2018: ”I don’t want to say that Bersærk are too big for Denmark, but Bersærk are too big for Denmark” (https://hkpub.net/2018/06/24/copenhell-day-2/).
I 2018 udgav bersærk deres andet fuldlængde album ”Jernbyrd”, efterfølgende til det roste album ”Mulm” (2015). ”Jernbyrd” blev rigtig godt modtaget af både anmeldere og fans, og spilles i dag på radiostationer over hele verden. Albummet kom på gaden i marts 2018, og er et komplet billede af, hvor bandet lige nu befinder sig mentalt og musikalsk. Tekstuniverset bevæger sig mellem nutid og saga, og forholder sig til samtiden fra et hedensk udgangspunkt.
”Denmarks bedste live band” er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk, og publikum er kendt for at komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, og hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige. De har i de sidste år headlinet på de store spillesteder i Danmark og Roskildefestivalen besøgte de i 2016. På Copenhell Metal Cruise 2017, gav de, hvad der er blevet omtalt som den bedste koncert på jomfrurejsen.
Derudover har Bersærk spillet support for store ind- og udenlandske navne (Red Fang, EYEHATEGOD, Monster Magnet og Baroness) og var i 2017 på turné i både Norge og Tyskland. I juni 2018 spillede de for anden gang på Copenhell-festivalen, hvor de samlede et historiske stort publikum på Pandæmonium- scenen.

Hvad siger andre om Bersærk? 
8/10 sculls til Bersærks andet album "Jernbyrd" og ordene "Hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab med dem og er nysgerrig på, hvordan godt dansksproget metal skal udføres, så må Jernbyrd stå som et prima eksempel på dette." fra www.heavymetal.dk. 
5/6 stjerne til "Jernbyrd" fra GFROCK.
"Bersærk beviste, hvordan de formår at bruge uundgåelige problematikker til deres force, hvilket derfor betød, at deres optræden i skrivende stund står blandt dettes års mest intense koncerter på Rising-scenen". fra GAFFA-anmeldelse efter Bersærks koncert på Rising-scenen på Roskilde Festival i 2016. 
Copenhell skriver i 2018: "Bersærk brølede, buldrede og skabte fællessang meget som ved bandets første show på festivalen og leverede den forventede sejr." 
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon