Wacken Metal Battle & SUNLESS DAWN

Kl. 19.00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus.
100,- kr. plus gebyr. Ståpladser.

Klik her og køb billetter:
ticketmaster

Wacken Metal Battle & SUNLESS DAWN - de nyeste skud på metalstammen!
Intet forår uden metal, så tradition tro lægger vi Badeanstalten til, når Wacken Metal Battle, der er en unik mulighed for bands til at bryde op fra undergrunden og gøre opmærksom på sig selv i en opsætning, hvor der er rutinerede kræfter bag, endnu en gang afholdes. Ud over muligheden for at spille egen musik, giver det også mulighed for at sparre fagligt med både bands og dommere, og ikke mindst for at få en eksponering, der ellers ville være svær at nå med eget benarbejde.

Ved dette års Wacken præsenteres: SUNLESS DAWN, der tidligere har vundet den danske udgave af Wacken Metal Battle. SUNLESS DAWN leverer progressiv dødsmetal, og danner et lydbillede, som tager lytteren med på en kompleks musikalsk rejse. Deres stærkt skandinaviske og dynamiske lyd gør SUNLESS DAWN til et band man skal bide mærke i. Bandets unikke lyd gav dem lynhurtigt stor opmærksomhed, og medførte, at SUNLESS DAWN vandt den danske Wacken Metal Battle, hvorefter de spillede for et tætpakket publikum til Wacken Open Air i 2016. Siden da har bandet været særdeles aktive på livefronten med shows, både på danske festivaler og spillesteder, hvor de blandt andet har delt scene med legendariske grupper såsom Katatonia og Obscura. SUNLESS DAWN er nu klar til at nå et internationalt publikum med det kommende debutalbum ‘Timeweaver’. Albummet er sprængfyldt med kolossale riffs og kryptiske rytmer, med en triumferende, skæbnesvanger vokal og et lyrisk aspekt, der berører temaer såsom refleksionen over menneskelighedens konflikter.
‘Timeweaver’-projektet har været en intens proces fra start til slut, og vi har taget os id til at sikre os, at vi er stolte over hver eneste bid af det. Nu kan vi endelig udgive det her kæmpe bæst, som vi håber, at garvede prog-metalfans vil elske lige så meget, som vi selv gør” udtaler forsanger, Henrik Munch.
Albummet ‘Timeweaver’ er produceret og mixet af Christoffer Valentin Hildebrandt, mastereret af Jens Bogren (Opeth, Dimmu Borgir, Ihsahn) og udgives gennem Prime Collective d. 16. november.
Til toppen
mail-icon
fb-icon