UHØRT - Hørslev/Mechlenburg

Kl. 19:30. Badeanstalten. 
180,- kr. plus gebyr. Siddepladser. 
Garderobe: 20,- kr. 

Klik her og køb billetter: 
ticketmaster
Satirisk pop med UHØRT i Spil Dansk-ugen 
Forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg er gået sammen i et musikalsk samarbejde. Jesper har med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers, som vi ikke har set lignende før i Danmark. Sangene er både pop og poesi. De er undersøgelser af sprogets særlige musik og musikkens muligheder og sprog. Her mødes følsom hviskende kærlighedserklæringer med fængende refræner og hverdagspoetiske betragtninger.
Digtene kredser om længslen efter kærlighed og lykke, om at møde den eneste ene, om elefanter og magi, drømme, trylleri og poesi. Det uventede i det daglige og nære. Det skæve i det almindelige. Og det fjerlette i det allermest tunge. 

Hvad siger andre om UHØRT? 
Duoens debutalbummet udkom i sommeren 2018, og Politikens Kim Skotte kvitterede med hele 5-hjerter efter UHØRTs optræden på Louisiana. GAFFA har efterfølgende kvitteret med en 5 ***** stjernet anmeldelse og taler om: ”sød spoken wordsynergi” og kalder Lone Hørslev for ”en af Danmarks mest musikalske forfattere”. Sidenhen har duoen også udgivet en ny digtsamling og album i efteråret 2018. 

Du kan høre UHØRTs "Jeg vil heller være alene" lige her.

Lone Hørslev Lone (1974) er forfatter, digter og musiker, som debuterede med digtsamlingen Tak i 2001. I alt har hun skrevet fem digtsamlinger og fire romaner, senest romanen Dyrets år fra 2014. Hun har modtaget en række priser for sit forfatterskab, blandt andet Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat og Akademiets Beatricepris.
Jesper Mechlenburg Jesper (1972) er komponist, sanger og sangskriver og hans musiske evner spænder bredt - fra pop til rock. Han har blandt andet vundet en Grammy award for Bedste Børne Album i 2006 og har gennem sin karriere arbejdet sammen med blandt andre Yahya Hassan, Søren Huus og Kristian LethLive består UHØRT desuden af Søren Bigum på guitar og kor. 
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon