Folkeklubben

Kl. 20:00. Slagelse Musikhus. 
250,- kr. plus gebyr (ståpladser) 300,- kr. plus gebyr (siddepladser på balkon) 
Garderobe 20,- kr. 

Klik her og køb billetter: 
ticketmaster

Skal du med i (Folke)klubben? 
I Slagelse har vi været med i klubben næsten siden begyndelsen. Den gang Folkeklubben spillede for 140 mennesker på Badeanstalten i foråret 2014. Siden er klubben vokset - betydeligt. Og vokseværket er ikke ufortjent. For Folkeklubben, der består af sanger og sangskriver Kjartan Arngrim, trommeslager Rasmus Jusjong og guitaristen Rasmus Dall, har været flittige - både i studiet, hvor de har indspillet fire albums, og på de danske spillesteder og festivaler, hvor de igennem de seneste år har været på omfangsrige og lange Danmarksturneer. Heldigvis er klubben ikke blevet træt af at gøre dét, som de er så forbandet gode til: fortælle historier gennem musikken. Derfor glæder det os enormt, at Slagelse Musikhus er tilføjet Folkeklubbens efterårsturne i 2019. 

Seneste udgivelse 'Sort Tulipan' fra efteråret 2018 er blevet modtaget med stående applaus fra samtlige anmeldere. Kim Skotte fra Politikken gav 5-hjerter og skrev: "Folkeklubben har satset alt og lavet deres hidtil bedste album". Soundvenue, Jyllands-Posten og selv Ekstra Bladets Thomas Treo fulgte trop. Klubbens vigtigste medlemmer, publikum, fulgte heldigvis også med og forårsturneen er markeret med 'udsolgt' næsten hele Danmark rundt. 'Sort Tulipan' er som bandets fjerde album dét, hvor der med musikken udfordres. Selv udtaler bandet: "Med den nye plade er vi gået bevidst efter at udfordre det univers, som vi har cementeret på de tre forudgående plader. 'Sort Tulipan' er ikke et selvmord, men et forsøg på at udfordre vores identitet". 

Folkeklubben har igennem syv år indskrevet sig som et af Danmarks absolut bedste og mest flittige liveorkestre, og i Slagelse Musikhus er vi slet ikke blege for at indrømme, at 'vi er en af drengene'. 

Hvad siger andre om Folkeklubben? 
"I dit korte liv bør du lytte til Folkeklubben", fra femstjernet GAFFA-anmeldelse af koncert i januar 2019. 
"De spinder fra første tone publikum ind i et gribende net. Som en flue i en korsedderkops spind er vi viklet ind i fortællinger, melodier og sødme. Undslippe, det hverken kan eller vil vi. ”ÆD OS!” skriger vi i stedet til trioen", stemningsreportage fra koncerten på Badeanstalten i 2014. 
"Folkeklubben har hankattepower som bare fanden", fra Århus Stiftstidende i januar 2019. 

Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon