Mike Andersen solo

Kl. 20.00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus. 
180,- kr. plus gebyr. 
Garderobe 20,- kr. 

Klik her og køb billetter: 
ticketmaster

Mike Andersen er tilbage på Badeanstalten, selvfølgelig! 
Oven på den seneste udgivelse, singlen 'There She Was' i 2018, har Mike Andersen i efteråret været på turne med sit trofaste band rundt omkring i landet. Selvom bandet er stået af turbussen for nu, så er turneen ikke slut. For Mike Andersen er klar til at besøge spillestederne solo - og selvfølgelig vender han tilbage til Badeanstalten i Slagelse, for her er vi pjattede med Mike (hvis vi tæller rigtigt, så er dette vores 13. Mike Andersen-koncert på Badeanstalten), der altid leverer sin soulfulde blues med overbevisning og et glimt i øjet. Mike Andersen stod senest på vores scene i foråret 2018 - så vi er vel alle helt enige om, at det er på tide at se ham igen? 

Mike Andersen sangkataloget er med hele syv albumudgivelser - senest 'Devil is Black', der udkom i 2016 - bredt. Netop på dette album er en del af sangene skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Albummet er endvidere indspillet i København med Mads Michelsen som producer. "There She Was" er første singleudgivelse fra Mike, der med dette nummer ønskede at fokusere på kreationen af én enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation, at han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger. Sangen er indspillet i 'Vibe Factory' af Jakob Winther som tekniker og igen med Mads Michelsen som producer. Singlen er indspillet med hans faste band, men der indgår bl.a. også en markant blæsesektion i form af Lukas Grahams faste blæsere ’The Rusty Trombones’. Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på ’There She Was’, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske. Ellers så skulle det da lige være et ønske om også at få lov til at opleve netop 'There She Was' i et helt akustiskformat på Badeanstalten? 
Mon ikke kufferten til Badeanstalten er pakket med både lidt af det nye og lidt af det 'gode gamle'. Én ting er i hvert fald sikkert, det er en helt intim og nærværende Mike Andersen, du møder i koncertrummet på Badeanstalten, for her føler han sig hjemme! 

Diskografi:
2018: There She Was (single)
2016: Devil is Back
2015: Live
2014: Home
2012: Mike Andersen
2010: Echoes
2006: EP
2004: Tomorrow
2002: My Love for The Blues
 


Til toppen
mail-icon
fb-icon