Søren Huss

Kl. 20:00 Slagelse Musikhus. Dørene åbner kl. 19.00. 
325,- kr. plus gebyr. Ståpladser.
375,- kr. plus gebyr. Siddepladser, balkon.
Garderobe 20,- kr.

Klik og køb billetter her: 
ticketmaster 

ryggen af et utal udsolgte kirkekoncerter i 2018, annoncerer Søren Huss en omfattende efterårsturne i 2019
Søren Huss udgav senest sit 3. studiealbum ”Midtlivsvisen” i november 2017, som han selv beskrev som en plade til voksne mennesker. En søndagsplade. En plade til dagen derpå. Dagen efter ungdommen.
Albummet har langsomt men sikkert udviklede sig til et triumftog for den gode Hr. Huss. Albummet er gået guld og har solgt over 10.000 eksemplarer og fik bl.a. en steppeulv for årets album. De sidste par måneder har Søren Huss været i skrivemode og foråret skal derfor bruges til at indspille nyt materiale. Om det bliver til album, Ep eller singler ved ingen, men ny musik skal der i hvert fald indspilles og det skal blive spændende at se, hvad det bliver til.

I de seneste år har den tidligere Saybia frontfigur spillet for udsolgte kirker overoveralt i landet - herunder også i Sct. Mikkels Kirke i Slagelse. Nu er Søren Huss endelig klar til at indtage landets spillesteder og møde publikum dér, hvor det hele startede.
Søren fortæller selv: "Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!"

Bonusinfo: Søren Huss, manden med erfaringen, roen, modet og den vanvittigt velkomponerede setliste står torsdag d. 3. oktober 2019 ikke i Slagelse Musikhus for første gang. Tilbage i 2002 spillede han nemlig en bragende god koncert med Saybia.

Særlig koncertsponsor: 
04-SkelDk
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon