Ny Strøm præsenterer:

Kl. 20:00 Badeanstalten, Slagelse Musikhus 
Gratis adgang 

NY STRØM præsenterer: Opland & Vincens
Vores sidste nystrømmere Delvin & Ea Wim, der gav koncert på Badeanstalten i september ´18, har fundet de næste to acts, der er nøje udvalgt til at give koncert på Badeanstalten d. 15. marts. De viderefører NY STRØM-faklen, hvor gode lokale bands spiller og udvælger og markedsfører de næste to gode lokale bands/musikere, der skal præsenteres på det lokale spillested.
Og vi glæder os meget til at se disse to unge acts på scenen - de har noget på hjerte og deler pasionen for dansksproget musik.

// Opland //
Opland spiller levende musik, der inviterer publikum ind i deres verden. Deres udtryk er både råt og insisterende samtidigt med at melodierne og det poetiske sprog giver musikken en blød krop. Opland skriver sange om livet, om kærlighed og mest af alt om at være ung og måske lidt naiv. Bandet fandt sammen i på Den Rytmiske Højskole i foråret 2018 om en fælles kærlighed til dansksproget musik. Med inspirationskilder som Ulige Numre, Katinka og The Minds of 99 skriver Opland sig ind i den stærke strømning af poprock på den danske musikscene.

Vokal: Sasha Adrian
Keys: Clara Jermiin
Guitar: Leo Glader
Bas: Carl Emil Tofte Jensen
Trommer: Lucas Bjarke Jensen

// Vincens //
Rapperen Vincens er vokset op med begge fødder suget ned i provinsens muld. Her er ikke mange million-biler, vejret er for ustabilt til bikini-babes og bling - ja, det er for det meste noget fake bras.
Rappen er derfor hverken gangster eller stodder i stedet fylder melankolien. For Vincens griber i sine tekster efter de helt personlige fordomsløse følelsesfortællinger med ærlighed og tyngden i hverdagen som omdrejningspunktet.

I hver linje kan du fornemme Vincens og den bagage, han bærer med sig. Hjertet bløder henover de tunge beats rytme og med en styrke og et tilstedevær, kan man som lytter kun lade sig rokke med. Vincens er i 2019 klar med et helt nyt projekt, ”Fuck den Røde Tråd”. Her er gængs opfattelse af musikalsk orden skubbet til side, for i stedet at lade samtlige numre omfavne den helt umiddelbare kreativitet og følelse, der popper op i Vincens. Bolsjerne er, præcis som følelserne, blandende, og du kan smage dem alle til NY STRØM præsenterer: d. 15. marts på Badeanstalten.
Til toppen
mail-icon
fb-icon