Sara Grabow og Den gamle Sangskat

Kl. 14.00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus
80,- kr plus gebyr. Unmr. siddepladser
Garderobe 20,- kr.

Klik og køb billetter her:
ticketmaster

Sara Grabow og Den Gamle Sangskat
“Alle tiders danske klassikere”

Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30'erne til 60'erne.
Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor. Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.

Sara Grabow, der er datter af Sebastian, har i mange år også fortolket sin fars fantastiske sange. Hun har de sidste 8 år også haft stor succes som sanger/skuespiller i teaterkoncerter som bl.a "Come Together", “Teaterkoncert Beach Boys” og TV-2 teaterkoncert “Hele Verden Fra Forstanden” samt i foråret 2016 i RYTTERIET Live på Bellevue teatret og efterfølgende tourne og TV-optagelse.

Denne koncert kickstarter Spil Dansk Ugen i Slagelse, hvor der vil være et væld af forskellige arrangementer rundt i hele kommunen. Følg med på facebook...

Til toppen
mail-icon
fb-icon