Børn To Be Wild Juleshow

kl. 15.30. Badeanstalten, Slagelse Musikhus
62,- kr.  (Ved indgangen koster billetterne 70,- kr). Tilbud: Køb Stjernekort på Musikhusets kontor og kom ind for 50,- kr.... 
Garderobe: 20,- kr

Klik og køb billetter her:
ticketmaster

BØRN TO BE WILD – The Snow Must Go On
BØRN TO BE WILD jo dedikeret ders liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. Det har de senest gjort med showet "ROCKMUSIKKENS HISTORIE – 100 år på 1 time”, der stadig ruller over landet.

Deres JULESHOW bliver på alle måder en helt ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hej Joe(sef) af Jimmy Hendrix er naturligvis med, ligesom “Julerockpourriet” glædeligt indeholder bl.a.”, ”Snow Must Go On (Queens), ”Merry X-mas everybody” (Slade) mfl.

Vi snakker “julemandskostume", julesalmer tilsat rå rockguitar, sidste års hitsingle ”JUBIJUL”, børn på scenen og lære ”Last X-mas” og en hel masse andet julefis.
Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender de på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.
Det varer 40 minutter, og man er på intet tidspunkt overladt til sig selv.

Nils Krøyer: Bass, sang og vitser
Emil Bendixen: Guitar, sang og vrøvl
Mads Hald: Trommer, sang og volapyk
Råk og rul
Til toppen
mail-icon
fb-icon