Anders Blichfeldt - Vejen Videre

kl. 20.00. Slagelse Musikhus
200,- kr plus gebyr. Numr. siddepladser
Garderobe: 20,- kr. 

klik og køb billetter her:
ticketmaster

Anders Blichfeldt - Solo. Vejen videre - nyt soloshow 2019
I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 dyrket genren “en mand og en guitar” og spillet mere end 100 koncerter. Senest med Docteur Bob turnéen I 2016.
De nye sange kombineres med alle de store Big Fat Snake hits.
Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og “Vejen videre” er første skridt mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og super musikalsk.
Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Nyt album
Anders har lavet et nyt album, som ikke minder om noget han tidligere har lavet. Stemningen er som et soundtrack til en film, og indeholder både helt nye sange og en del af de sange som vi forbinder med Anders men i meget anderledes versioner. Albummet bliver en del af lydsiden på turneen. På den visuelle side har Anders allieret sig med en af de dygtigste lysmænd i Danmark, Miki Skjold, som kommer til at tilføje en helt ny dimension til Anders’ soloshow.

Medvirkende:
Anders Blichfeldt: vokal, guitar mm
Miki Skjold: lysdesign

Bonusinfo:
Det skrev publikum på Anders’ Facebookside:

Vicky, Sorø:
Tusinde tak for et fantastisk og sjovt show i Sorø på Kulturcafe Ludvig. Wau en skøn fortælling og med en fed humor. Din stemme går lige i hjertet. Elsker dine sange og musik
Helle, Odense:

Tak for en fantastisk intim koncert I Kerteminde. Humor, stor indlevelse, stærke fortællinger og ikke mindst en stor musikalsk oplevelse. Det varmer mit musikerhjerte. Du er sej
Kim, Kerteminde:

Tak for en fantastisk underholdende aften på Skovpavillonen i Kerteminde. Dig kommer vi for at høre igen.
Erik, Middelfart:

Tusind tusind tak for skøn intimkoncert i Middelfart igår. Min kone fik sgu´ nok lidt bløde knæ og hun blev mere eller mindre rask efter uges influenza. Rigtig go´ saltvandsindsprøjtning med din indlevelsesevne og sprøde stemme. :)
Anne Grethe, Svinninge:

SÅ er Docteur Bob monteret i CD-afspilleren i bilen. Den kommer vist ikke ud igen foreløbig :-) Tak for en helt igennem skøn koncert i Kulturgryden i Svinninge. Toppoint herfra :-)
Susanne, Greve:

Tusind tak for en rigtig god koncert i Portalen. Den sang der hedder ‘Her hos dig’, har jeg nok hørt 50 gange siden, den er bare så god,,,,tra lala
Louise, Herning:

Har været på Fermaten i Herning her til aften og se/høre dit Docteur Bob show. Tusind tak for top underholdning, total god humor, fed musik og en stemme i verdensklasse. En rigtig god aften :-) hvor er du bare vildt dygtig :-)
Vibeke, Aarhus:

Bonjour Docteur Bob, og tusind tak for i går. Gode fortællinger både i tale og sang, humor og alvor OG skønne versioner af BFS-sange, hvor vi endnu en gang får lov at blive grebet af dit fascinerende guitarspil. God søndag til dig.
Anita, Brande:

Tak for en varm, sjov og hyggelig aften på Smagshuset i Brande, leveret af en ægte, ærlig og inderlig Anders Blichfeldt
Til toppen
mail-icon
fb-icon