Ben Besiakov Quartet feat. Jesse Davis

kl. 20.00  Badeanstalten, Slagelse Musikhus
200,- kr. plus gebyr. Unumr. siddepladser v/ caféborde
Garderobe: 20,- kr. 

Klik og køb billetter her: 
ticketmaster

BEN BESIAKOV QUARTET FEAT. JESSE DAVIS
"Music that we would like to hear ourselves"

Den danske pianist Ben Besiakov er fortjent ved at rykke op i den internationale jazzelite, og det kan opleves, når han om kort tid turnerer med store navne som Jesse Davis, altsax, og Alvin Queen,trommer. De to amerikanere hører til den mest vitale front af den modne og inspirerende jazzmusik. Queen er efterspurgt både for sin dynamik og lydhørhed over hele Europa og har spillet med alle de største navne, og var bl.a. NHØPs foretrukne. Davis, som stammer fra det moderne New Orleans, betragtes populært som arvtageren til Cannonball Adderley med sit både reflekterende balladespil og skarpe bebop. Han er nu ved at udvide sin amerikanske karriere til Europa. Ida Hvid, den danske bassist, samler trådene og er nu også ved at bryde igennem de usynlige grænsebomme i den europæiske musik. En meget stærk, klassisk kvartet i DK i oktober.
Smukke melodier, sjælfuldt og nærværende med et enestående groove. 
Klik her og hør en lille teaser!

Line up:
Jesse Davis(US), altsax
Ben Besiakov , piano
Ida Hvid, bas
Alvin Queen(US), Drums

Bonusinfo:
Jesse Davis er en uovertruffen, Cannonball-inspireret altsax fra New Orleans. Han har indspillet med blandt andre Cedar Walton, Mulgrew Miller, Brad Meldau, Peter Bernstein, Ron Carter o.m.a., og i 1989 fik han "Down beat jazz magazine"-prisen som "the most outstanding musician".
Ben Besiakov har indgået i utallige danske og internatonale sammenhænge, bla. med Bernt Rosengren, Jens Winther, Dough Raney, Tomas Franck. Ben har modtaget Ben Webster-, JASA- og Bent Jædig-prisen.
Alvin Queen er en af de største nulevende tromme-legender, med en lang karriere bag sig.(Oscar Peterson, Horace Silver, George Benson, Kenny Drew, Johnny Griffin, Nina Simone a.o). Hans professionelle liv startede da han som 12-årig sad ind i John Coltranes trio i New York.
Ida Hvid træder Hugo Rasmussens fodspor som sideman i en række forskellige sammenhænge med bla. Alvin Queen og Zier Romme, Niels Jørgen Steen, Ben Besiakov, Mårten Lundgren, Jesper Løvdal og Birgitte Soojin(NO). Ida Hvid er også modtager af Bent Jædig-prisen.
Til toppen
mail-icon
fb-icon