Jonathan Wøhlk Quintet

kl. 15.00. Badeanstalten, Slagelse Musikhus
100,- kr plus gebyr
Garderobe: 20,- kr.

Klik og køb billetter her:
ticketmaster

Jonathan Wøhlk Quintet
Den, flere gange prisbelønnede, bassist Jonathan Wøhlk præsenterer i januar måned sin kvintet, bestående af nogle af tidens dygtigste unge jazzmusikere. Wøhlk er blevet tilbudt plads på flere af de fineste konservatorier i Europa, men er nu bosat i USA, hvor han studerer på Berklee College of Music. Hertil modtog han et fuldt tuition scholarship til en værdi af 1,2 millioner kr., efter han i 2017 blev nomineret til Berklees International Presidential Scholarship, som én ud af fire musikere i verden.

De seneste år har Jonathan Wøhlk spillet på alt fra jazzklubber, festivaler og musicalopsætninger til studie-sessions og store pop-koncerter i USA, heriblandt i NYC. Som bassist i alt fra jazz- til popsammenhænge er genren underordnet - fokus ligger i detaljen, musikkens fundament samt vigtigheden af det samlede musikalske udtryk.
Når Jonathan Wøhlk Quintet gæster Slagelse Musikhus kan der garanteres både stærke grooves, sprød jazzharmonik og løsslupne instrumentalperformances, mens jazz møder funk i hænderne på nogle af landets bedste unge professionelle musikere.

Lineup:
JONATHAN WØHLK, BASS
ROLF THOFTE SØRENSEN, TRUMPET
MADS CHRISTIANSEN, GUITAR
ERIK MALMQUIST, KEYS
AKSEL STADEL BORUM, DRUMS
Til toppen
mail-icon
fb-icon