Marie Frank

kl. 20.00 Slagelse Musikhus, Badeanstalten
220,- kr. plus gebyr. Unumr. siddepladser
Garderobe: 20,- kr.

Klik og køb billetter her:
ticketmaster
Marie Frank
Marie Frank er lige nu i fuld gang med at indspille nyt materiale. Og hun er aktuel med ny musik i løbet af 2017!

Live præsenterer Marie Frank det bedste af de mange højdepunkter fra hendes fornemme bagkatalog og fra den danske udgivelse 'Kontinua'. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne.

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Bonus info:
Marie Frank debuterede i 1999 med albummet "Ancient Pleasures", som tog både publikum og medier med storm. Den charmerende og karakteristiske sangerinde og sangskriver leverede stærke sange og hits som "Symptom Of My Time", "Save A Little Love" og "Heart Of Saturday Night". Da musikåret '99 blev gjort op ved Danish Music Awards, modtog Marie Frank priserne som Årets Danske Sangerinde og Årets Nye Danske Navn og for at have begået Årets Danske Popudgivelse. Via sit samarbejde med house-duo'en Brother Brown, markerede Marie sig også̊ på det internationale megahit "Under The Water". Nok var hun ny for den store offentlighed, men hun havde spillet på gaderne i ind- og udland i årevis og havde ad den vej høstet massevis af den slags erfaring der både sætter sig i sangene og i sikkerheden som performer.

I 2001 kom det andet album "Vermilion", der med nye træfsikre sange som "Worth It", "Hit You Where It Hurts" og "Big Love", blev en af de mest roste plader det år. Der var igen en Danish Music Award til Marie Frank (som Årets Danske Sangerinde) og der blev spillet massevis af koncerter i årene efter. Som et mellemspil udsendte Marie Frank i 2003 Ep’en "Swimmingly" – der bl.a. rummede single hittet "Whoops Wrong Daisy" og som blev døråbner til de europæiske såvel som amerikanske scener, hvor Marie Frank turnerede flittigt.

I 2005 var Marie Frank klar med sit tredje album "Where The Wind Turns The Skin To Leather", der efter fem års pladepause blev fulgt op af ’Pop Your Wheeze’ (2010), der af Information blev kaldt "hendes bedste til dato".

I 2015 udkom Marie Franks anmelderroste 6. album "Kontinua", der er hendes første med danske tekster. Sangene kredser på poetisk vis om sammenhæng og brud, og om at forsøge at forblive hinandens medmennesker i stedet for langsomt at udvikle sig til hinandens "modmennesker".


Til toppen
mail-icon
fb-icon