Solisterier

Kl. 14.00. Slagelse Musikhus, Caféen.
Siddepladser ved caféborde,  - så længe lager haves
Gratis entré - dørene åbner kl. 13.00


Solisterier
Dansk Solistforbund præsenterer flere gange hvert år deres populære arrangement "SOLISTERIER" på udvalgte spillesteder og koncerthuse.
Vi er meget stolte af at Slagelse Musikhus er et af disse steder, hvor man kan opleve en rigtig hyggelig søndag eftermiddag med kaffe og kage eller et godt glas vin, i selskab med nogle af vore mange fine danske solister.

Denne eftermiddag er lagt i hænderne på Marianne Mortensen og Michael Vesterskov
Marianne Mortensen og Michael Vesterskov er meget forskellige med musikalske rødder i henholdsvis rock og viser – men tilsammen udgør de en sjælden enhed. Det har mange sandet, når Marianne Mortensen og Michael Vesterskov de seneste år har været landet rundt med koncerter af forskellige tilsnit – koncerter, som overalt er blevet modtaget med stående applaus fra et begejstret publikum.
Sammen har de udgivet cd’en ”Du & jeg & månen”, som fik fornemme anmeldelser og rotation på både dansk og svensk P4 med singlen ”Himlen åbner sig”. Nu er de aktuelle med CD’en “Grib mig” hvor teksterne denne gang kredser om livet, set derfra hvor de står nu- bevidste om liv og død og vigtigheden af at gribe hver dag- hvert øjeblik.
Til toppen
mail-icon
fb-icon