Young Flowers - 50 års jubilæumstur

kl. 20.00. Badeanstalten- Slagelse Musikhus.
240,- kr plus gebyr.
Garderobe: 20,- kr.

Klik og køb billetter her:
ticketmaster
Young Flowers

Young Flowers introducerede som de første den progressive rockmusik i Danmark i slutningen af 1960-erne. Ligesom Cream gjorde det i England og Mountain, Blue Cheer o.a. gjorde det i USA. Dette er nu præcis 50 år siden, da Young Flowers blev dannet i 1967. Jubilæet fejres med en tur i efteråret 2017.
Young Flowers spillede højere med store Marshall anlæg og dobbelt trommesæt. Og lange syrede guitarsoli var lyden i slut-tresserne på den progressive (hippie)scene!
Men Young Flowers er nu tilbage! Igen!

Bandet kan i dag genopleves med den mest mulige originale besætning og Young Flowers er det tætteste, man kan komme på at opleve lyden af en ægte 60’er Power Trio!

Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman, der startede Young Flowers. Han er desværre ikke iblandt os længere, men skæbnen har villet at en lige så legendarisk trommeslager, Søren Berlev fra Gasolin har slået til, sat sig bag tønderne og banker i dag trommer i det gendannede Young Flowers. På psykedelisk guitar er det som dengang Peer Frost, der de mellemliggende år har spillet med bl.a. Savage Rose. Det er også - som dengang - Peter Ingemann, der synger sangene og spiller bassen. Ingemann har også i de mellemliggende år været aktiv med Skousen / Ingemann, i Røde Mor og i 1980-erne i Kim Larsen og Bellami.

Young Flowers albummerne 'Blomsterpistolen' og 'Nr. 2' blev genudgivet på vinyl i slutningen af 2014.

Publikum er vilde med det, som de oplever med Young Flowers og fortæller:
"De er simpelthen helt fantastiske. Det er magisk det dér. Jeg sidder her og ville ønske jeg havde været der..."
"Det er så fedt at se dem blomstre, hver gang de afholder koncert."
"Gibson klæder Frost, Frost klæder Gibson. Rart at se dem sammen igen."
"Hip Hurra for Young Flowers Reunion, der på fremragende vis gav en overbevisende performance, som igen understregede den høje musiske kvalitet syrerocken i 1967-1973 besad."
"Young Flowers Reunion bliver bare bedre og bedre, noget af det ypperste Danmark kan fremvise inden for vort musikalske univers."

Nostalgien giver netop god mening, når man vender tilbage til:
1) Det gode musikalske udgangspunkt, hvor inspirationen blev hentet fra den frodige syrerock og den uudtømmelige kilde i blues.
2) De smukke drømme, der ikke helt blev indfriet, men stadigvæk lever et eller andet sted."

"Oppe i træet er hele indbegrebet af dansk flower power!"
"Stadig en super power trio."
"To heftige, medrivende sæt, der fik det seniorprægede publikum op på mærkerne
Til toppen
mail-icon
fb-icon