Trouble Cats

kl. 20.00. Badeanstalten
130,- kr plus gebyr. Siddepladser v/ caféborde
Garderobe: 20,- kr.

Klik og køb billetter her:
ticketmaster
Blues & rootsrock-bandet Trouble Cats fejrer 30 års jubilæum i topform med albummet ”Live In Aarhus 2017”.

De senere år har Trouble Cats skruet gevaldigt op for aktiviteterne, og i 2017 bliver knappen drejet yderligere opad. I februar udkom livealbummet ”Live In Aarhus 2017”, udgivet på LongLife Records og indspillet på ”hjemmebanen”, spillestedet Fatter Eskil i Aarhus. Albummet rummer 11 originale sange – både gamle og helt nye.

”Når et band har spillet sammen så længe, som vi har, opstår der naturligt en sound og et udtryk. Vi har aldrig været bange for at tage chancer og gå ud på den tynde is sammen med publikum. Vores nye livealbum er råt for usødet en kvartet på en livescene. Et postkort fra virkeligheden - og en hilsen fra et orkester, hvor musikken altid er opstået midt i fællesskabet, og som giver et bud på levende musik anno 2017,” siger Trouble Cats’ guitarist, Martin Blom Hansen.

Trouble Cats er efter 30 år på banen stadig det, de altid har været: Et band med deres helt eget udtryk og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll.
Trouble Cats opstod i 1987, da bluesboomet væltede frem, og spillestedet Fatter Eskil i Aarhus var hjemmebanen. De følgende år blev Trouble Cats et af de meget efterspurgte navne, der sammen med blandt andre Ole Frimer Band, Shades of Blue og Kent Thomsen & The Rich Ones kom ud af den århusianske bluesscene. Bandet fik hurtigt travlt og spillede de næste mange år 80-100 årlige koncerter i både ind- og udland og udgav flere album. I 90’erne og 00’erne optrådte Trouble Cats i forskellige udgaver. I 2013 blev den oprindelige kvartet gendannet. I 2016 kom ny trommeslager til, og i 2017 er Trouble Cats mere end klar til at gøre det, de er bedst til: At spille live i selskab med publikum.

Trouble Cats har tidligere spillet en meget rost koncert i Slagelse Musikhus og vi glæder os til at præsentere dette fremragende band på scenen igen.

Trouble Cats er:
Henrik Hansen, mundharpe, vokal
Martin Blom Hansen, guitar, vokal
Morten Brauner, bas, kor
Henrik Thorsen, trommer

www.facebook.com/troublecats.dk
Til toppen
mail-icon
fb-icon