Grarup Allstars

Kl. 20.00. Badeanstalten
150,- kr plus gebyr. Siddepladser v/ caféborde og ståpladser
Garderobe: 20,- kr

Køb billetter her:
ticketmaster 

Grarup Allstars
Det er Blues-elskernes juleaften! og i Musikhuset glæder vi os som små blues-svin til et genhør med dette forrygende orkester!
Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’s soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bach’s virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal  skal gæsterne forvente blues og soul fra øverste hylde.

Grarup Allstars udgav i januar 2017 live-albummet : That’s What Love Can Do – Live, er bluesmusik af høj, høj klasse.  Albummet blev nomineret til en Danish Music Award 2017 for bedste blues udgivelse. De fik den ikke, men bandets uforligneligt dygtige guitarist Uffe Steen fik DMA prisen 2017 som Årets Blueslive musiker - som den første modtager af denne nyinstiftede pris.
Her et pluk fra begrundelsen:
Uffe kan med sin uovertrufne indlevelse, raffinement, sit enestående og meget specielle guitarhåndværk og elskelige temperament, få selv den argeste bluesateist til at tabe kæben af beundring. Både guitarister og andre musikere fra nær og fjern nærer den dybeste respekt for ham og man kan altid høre, når det er ham der spiller.
Han har sit helt eget udtryk og uforlignelige spillestil, der ikke bare er i superligaen, men i verdenseliten.

Lidt historie:
I efteråret 2013 samledes nogle af Aarhus’ og landets bedste musikere i, hvad der med rette måtte kaldes et ”All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld og viste en håndfuld musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top. Orkesteret fik to år og 30 koncerter med sangerinden Birgitte Laugesen i front inden denne døde og udgav i 2015 cd'en "Playin' With My Friends - Live".

Bonus-info og anmeldelser:
Efter en koncert i Brønderslev 30. januar 2016 skrev pressen:
"...(Grarup Allstars) gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet. En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

Om Margrete Grarup:
"Margrete Grarup krydrede med sin stærke vokal lydbilledet og tilførte fløjlsbløde toner, der skabte et magisk univers – En sangerinde der beherskede sine fraseringer sublimt, og som ydmygt gav plads til de andre medlemmer i bandet."
Hør hende i et af de de stille og gåsehudsfremkaldende numre, Strange Fruit her!

Sakset fra facebook efter de første koncerter i 2015:
Fra Dexter, Odense:
"Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til ! Fedt band! Præcision og musikalitet i top klasse." - "Erik har faktisk en pointe idet han siger, at skal vi finde noget tilsvarende kvalitet i koncerter vi har været til, så skal vi tilbage til Bazar med Peter Bastian osv i deres storhedstid for 20 år siden. Det siger noget om kvaliteten her!" Et yderst kompetent orkester med stor solistisk styrke bestående at den absolutte elite inden for dansk blues!


Til toppen
mail-icon
fb-icon