Slag-Town Slays

Kl. 14:00. Slagelse Musikhus. 
340,- kr. inkl. gebyr & garderobeafgift. 
Klik her og køb billetter: 
ticketmaster

Slag-Town Slays - nyt metalkoncept skydes i gang med otte bands på én dag! 
Nu ulmer det endelig i metal gryden igen. Gode gamle Slagelse aka Slag-Town åbner op for ilden, og derfor skal I naturligvis præsenteres for vores nyeste tiltag: Slag-Town Slays! Der er vores nye benhårde metalkoncept, der fremadrettet vil være din 'sortstempling' for metalarrangementer i Musikhuset og på Badeanstalten (bare kig efter logoet). Som alle andre fødsler, skal denne her også fejres. Det foregår selvfølgelig med en masse råb, skrig og skvulpende bajer. Festen vil finde sted d. 4. april 2020 i Slagelse Musikhus, hvor 8 fede metal bands growler vores nye koncept igang. De vil give os en vanvittig, vild og voldsom metaldag - og ikke mindst drøn ondt i nakkemusklerne, Whats not to like?! Støv vesten af, stjæl barnets ansigtsmaling og gør klar til kamp, når Slag-Town Slays fødes d. 4. april 2020.
Billetten giver adgang til alle otte koncerter. De otte bands offentliggøres løbende. Slag-Town Slays præsenterer i samarbejde med Foreningen Metal i Byen.

Slag-Town Slays præsenterer indtilvidere: ORM, Horned Almighty, HOAK!

ORM
Det bornholmske black metal-orkester ORM udsendte i august deres andet album ‘Ir’ til en overvældende modtagelse både herhjemme og internationalt. Med ‘Ir’ har ORM skabt et sort-metallisk mesterværk, som både taler ind i black metallens tradition og rækker ud over den med sin almenmenneskelige fortælling og gribende, kompromisløse musikalitet. Live er ORM en ustoppelig naturkraft, der med en uhørt sonisk og visuel styrke leverer en oplevelse ud over det sædvanlige, hvilket et eksalteret publikum bevidnede ved bandets nylige efterårskoncerter. Nu tager ORM på en omfattende dansk turné i foråret 2020, hvor man vil kunne høre ‘Ir’ i sin helhed samt nyt materiale og sange fra bandets første album.

HORNED ALMIGHTY
Siden den uhellige undfangelse, er det blevet til 5 studie albums, diverse split udgivelser, samt en live udgivelse. Med det sjette album ”To Fathom the Masters Grand Design”, som udkommer i 2019, kan Horned Almighty fejre 17 år med død, elendighed og dommedagshymner! Det nye album byder på det mest varierede materiale i bandets historie, dog uden at fornægte dets karakteristiske lyd og formel. Et konceptalbum om evidensen af ondskab, baseret på historisk fakta. Fra den menneskelige psyke til naturens kræfter, som er ubarmhjertig, uden anger og medfølelse.

Horned Almighty’s stil kan bedst beskrives som en blanding af det primitive fra Celtic Frost, agressionen fra Discharge og det ækle fra Autopsy - alt sammen indsmurt i råddenskaben af tidligt halvfemser black metal! Horned Almighty har bevist at de ikke er noget søndagskor på en scene og har spillet adskillige koncerter og på flere festivaller herhjemme, såsom Metal Royale, Metal Magic og Copenhell, United Metal Maniacs i Tyskland og været på europatour med Glorior Belli i 2011. Musikken er bevidst skrevet for at ødelægge alle grænser på en scene, knuse alle doktriner og regler med deres "Don't give a shit" udgave af black metallens ækle kunst og som et bevis på alt hvad der er ekstremt!

HOAK
HOAK spiller metal med brede inspirationer i den mere ekstreme ende af metalskalaen, som deathmetal, blackmetal og thrash, (hård)kogt helt ind til benet, så kun det bedste og essensen står tilbage. Rendyrket musikalsk brutalitet, går hånd i hånd med de mere stemningsfulde, mørke og dystre melodier, alt sammen krydret med den intensitet, groove og catchyness, der får lydbilledet til at fremstå som en tonstung knytnæve ”in your face”. Der bliver på ingen måde lagt fingre imellem, taget gidsler eller gået på kompromis. Det er møghammerende beskidt, råt og ufortyndet! Det slår hårdt og det gør ondt!

WE ARE THE DEAD 
We are the Dead som førhen hed FIJI er nogle gamle, men meget flotte fyre. Ligesom HOAK har de rødderne plantet godt og grundigt i den Mørke Slagelse muld, selvom de fleste er smutet udenbys ( hvilket vi næsten har tilgivet dem), så kan de alligevel ikke helt slippe for at være nogle lokale Helte. I tidernes morgen hed de FIJI, det var nogle gutter der altid leverede et brag af en fest. De er lidt The Odd Ones out i dette sammenhæng, men hvad beskriver Slagelse bedre end noget småskørt og uventet.
Til toppen

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon