Billet/ adgang

Billetter købes her:
Tickemasters hjemmeside - klik her! (Det er BILLETnet, der nu hedder Ticketmaster, og man kan stadig bruge sin billetnet login når man køber på nettet)

Musikhusets kontor - åbningstider:
Man-ons   : 9.00 - 15.00
Torsdag    : 9.00 - 17.00
Fredag      : 9.00 - 12.30

Billetsalg ved koncerter:
Der er altid salg af billetter ved indgangen - med mindre koncerten er udsolgt.
Billetgebyr i døren er min. 20,- kr. 

Vi modtager:
VISAkort, mobilepay og kontanter.
(vi modtager desværre ikke visa-elektron, mastercard eller lignende)

Rabatter:

Se under overskriften "Stjernekoncerter".
Grupperabatter: Ring til os for muligheder.

Gavekort:
Vi udsteder meget gerne gavekort på alle beløb til brug ved Musikhusets egne arrangementer. Gavekort købes på Musikhusets kontor i åbningstiden. Forsalg sker ligeledes i Musikhusets administration i den almindelige åbningstid.

Hvornår åbnes dørene til koncerten?
Dørene åbnes normalt en time før hvert arrangement.

Tilgængelighed
Kørestolsbilletter:

Kørestolspladser inkluderer en hjælperplads på en løs stol ved siden af – til siddende koncerter. Kørestolsbilletter købes som alle andre billetter. Ved arrrangementer med siddepladser er der et begrænset antal kørestolspladser (5 stk) - men kontakt os gerne hvis der er behov for flere. Så ser vi om vi kan løse det.
Pt .har vi ikke særskilte kørestolspladser til ståkoncerter, men kørestolsbrugere vil få sin ledsager gratis med mod forevisning af ledsagerkort ved indgangen.

Andre handicappede, f.eks synshandicappede, som ikke har behov for en kørestolsplads, kan købe billet på Musikhusets kontor. Ved forevisning af ledsagerkort får ledsager en gratis billet ved siden af.  Der er ikke spcielle pladser til "andre handicappede", men hvis de er særlige behov til pladsen prøver vi altid at imødekomme det.

Vi arbejder – også sammen med Ticketmaster - på at få en mere ”tilgængelig” billetkøbsordning, så handicappede ikke behøver at komme her personligt men kan købe billetter på nettet som alle andre.
Endelig arbejder vi på en løsning med ”omsorgspladser”, som er en stol til en ellers stående koncert. Er man f. eks højgravid køber man en almindelig billet og derefter kan man reservere en stol via Musikhusets telefon i åbningstiden. Så stiller vi en frem med navn på.  Der vil være et begrænset antal stole - afhængig af antallet solgte billetter.

Vi gør opmærksom på, at har man en kørestolsbillet til et arrangement kræver det, at man selv medbringer og sidder i kørestolen
.
Vi opfordrer gæster i kørestol til at komme i god tid til alle arrangementer - så er det nemmest at komme til...

Siddepladser/ ståpladser
Hvis et arrangement sælges som ståpladser er det ikke tilladt at medbringe egne stole.  Stole fra Musikhusets café eller lign. må ikke må hentes ind i koncertlokalet. Vi henviser til siddepladser i foyeren ved koncerter i den store sal.
Der vil som hovedregel ikke være tilgængelige stole ved stående arrangementer på Badeanstalten (se ovenstående om handicap-tilgængelighed)

Somme tider bliver stående koncerter dog lavet om til siddende - men ikke omvendt!

Flytning/ aflysning af koncerter
:
Koncerter kan af og til blive flyttet fra den ene sal til den anden - afhængig af billetsalget. Vores søde personale vil vise gæsterne til rette på stedet, når man kommer.

Eventuelle aflysninger vil blive annonceret på hjemmesiden, facebook og i den lokale presse hurtigst muligt ligesom vi personligt via mail/ telefon eller lign. vil bestræbe os på at kontakte alle, der har købt billet, så man ikke kommer forgæves.

Buy My Ticket:
Er du forhindret i at komme til en koncert eller kigger du efter billetter til "udsolgte" arrangementer, så klik ind på Buy My Ticket - (overskriften) . Der kan du både købe og sælge billetter. 
Advarsel: Køb ellers ikke billetter andre steder end de officielle salgssteder - klik og se mere her! 

Mere i denne kategori: « Fotoalbum Stjernekoncerter »
Til toppen

Andre koncerter

Vis alle koncerter

Nyhedsbrev

mail-icon
fb-icon
video-icon